|
Nu esti logat.
Dr Ginecolog Craiova#1 2012-02-20 13:38:06
Dr Ginecolog CraiovaBuna! La recomandarea unei colege am hotarat sa ma duc la primul meu control ginecologic la Dna Camelia Patru din Craiova pentru ca aveam o scurgere ciudata .Auzisem ca este foarte buna dar are preturile cam piperate ....In sfarsit ,mi`am facut programare am intrat in cabinet plina de emotii ....M-a luat usor si mi-a vorbit ca unei prietene ....Dupa ecograf,colposcopie,test cu lugol,2 teste de sarcina(care au iesit negative) mi-a scris pe foaia de observatie o gramada de diagnostice : mucoasa uterului foarte ingrosata,ovare micropolichistice(cel mai mare avand diametrul de 2.13 cm),rana pe col, amenoree secundara .Apoi mi-a prescris o ditamai reteta cu:orgametril 10 zile,Duphaston 10 zile,Zinnat si Diane 35 s timp de 3 luni(+spalaturi vaginale cu tantum rosa).La sfarsit mi-a dat "nota de plata " de 450 lei .Nu am platit in totalitate pentru ca nu ma asteptam sa coste atat de mult.A ramas sa platesc diferenta de 200 de lei cand trebuia sa imi iau rezultatele analizelor. Nu-am mai dus sa imi iau analizele si de atunci sunt cu "inima in gat " ca as putea sa patesc ceva .Va rog sa-mi recomandati un doctor bun care sa nu ma "jefuiasca".Am doar 18 ani iar viata sexuala mi-am inceput-o de curand iar acea rana pe col ma inspaimanta,si nu vreau sa ma tratez din auzite sau cu ce imi recomanda prietenele.Va multumesc anticipat ! Ultima oara a fost editat de deeu23 (2012-02-20 14:54:15) Offline #2 2012-02-20 15:21:53
Re: Dr Ginecolog Craiovaeu zic sa mergi tot aici , ca daca te duci la altcineva si te ia de la capat cu analizele poate nu o sa platesti 450 lei, dar 200 sigur, si mai bine mergi la acelasi dr care deja stie despre ce vb. Offline #3 2012-02-20 15:25:25
Re: Dr Ginecolog Craiovaimi este foarte rusine sa merg la ea...a trecut aproximativ o luna si jumatate... Offline #4 2012-02-20 17:03:19
Re: Dr Ginecolog Craiovalasa rusinea deoparte, spune-i ca ai fost plecata undeva cu scoala sau ce vrei tu, sau pana la urma spune-i ca nu ai avut banutii si gata. nu-i prea rentabil sa mergi la alt dr, ca peste tot analizele, echo, consultul costa suficient Offline #5 2012-02-20 19:53:31
Re: Dr Ginecolog CraiovaCamelia Patru este o doctora foarte buna, alta este Liliana Novac, pe strada Pacii, cand te duci din centru la gara, pe traseului autobuzului 1, 1b, 2b.. Dar e genul de doctor care nu prea vorbeste. Daca doamna patru te-a luat frumos ca pe o prietena liliana e genul care te consulta, iti spune ce ai si cam atat, nu iti explica. Pe mine asta ma scoate din sarite si data viitoare ma voi duce la camelia. Eu zic sa te duci la camelia, iei analizele, platesti si daca vrei, te duci la liliana novac si ii explici ce ti-a spus celalalt doctor, sa isi dea cu parerea. Oricum ce ai vazut la clinica la camelia nu vei vedea la novac, cabinetul este o camera, mica, cu un simplu pat de ginecologie si atat. Eu in locul tau as merge pe mana cameliei, as face tratamentul respectiv si daca persista problemele m-as duce si la altcineva sa imi refac analizele si sa ii spun ce diagnostic mi-a fost pus si ce tratament am urmat. Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-02-20 19:55:31) Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-29 17:28:55
Re: Dr Ginecolog Craiovastie cineva cat costa o nastere cu dna camelia patru? Offline #7 2012-06-09 18:53:07
Re: Dr Ginecolog Craiovabuna,am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati,am venit acum de curand in tara si nu mai stiu preturile,cine stie cat costa o intrerupere de sarcina la camelia patru,sarcina are 44 de zile.stiu ca este o doctora destul de buna .va rog raspundeti-mi cat mai repede daca se poate .sau daca stiti un ginecolog care are pretuti cat de cat mici...si inca ceva , am auzit ca la spitalul militar ar ajunge la 200 de ron o intrerupere de sarcina...stie cineva ceva? multumesc Offline #8 2012-07-02 22:16:47
Re: Dr Ginecolog Craiova350 ron e o intrerupere de sarcina la camelia patru Offline #9 2012-07-04 18:36:37
Re: Dr Ginecolog CraiovaCamelia Patru e doamna cu parul mov? Si casa mov? Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|