|
Nu esti logat.
Anticonceptionale pauza#1 2012-07-05 11:42:00
anticonceptionale pauzaBuna.In urma unui consult medical de rutina mi sa depistat a avea hipertensiune alteriala dar nu se stia de la ce.La sfatul medicului am intrerupt anticonceptionalele si sa depistat ca ele imi provocau cresterea tensiuni si le-am intrerup definitiv.Acum as dori sa incep din nou dar doar pt o luna de zile pt ca umeaza sa plec in concediu iar menstruatia va urma sa imi inceapa in acea perioada.Este o problema daca incep sa iau marvelon dupa incetare menstruatiei doar pt a o tine sub control nu ca si metoda de contraceptie? Offline #2 2012-07-05 13:24:59
Re: anticonceptionale pauzadaca s-a constatat ca iti creste tensiunea arteriala atunci cind iei contraceptive, si nu faci tratament antihipertensiv pentru ca, vezi bine, daca nu iei contraceptive nu ai tensiunea mare, parerea MEA E SA NU IEI ANTICONCEPTIONALE CU ESTROGENI, SUB NICI UN MOTIV. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-07-05 17:34:58
Re: anticonceptionale pauzaMultumesc pentru sfat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|