homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare hormonala?

#1 2012-06-16 22:00:40

IrinaCta
Membru
Inregistrat: 2012-06-16

Dereglare hormonala?

Buna ziua. Acu' 3 luni am avut ultima data contact cu logodicul meu, odata cu plecarea lui in voiaj, stiind ca nu mai am contact, am intrerupt anticonceptionalele (luna ce urma, nu le-am luat luat). Prima luna mi-a venit menstruatia normal, iar luna aceasta nu a mai dat semne. Are intarziere deja 1 luna. Test de sarcina nu am luat, nu am facut, deoarece nu mi s-a parut necesar avand in vedere ca am folosit anticonceptionalele corect si prima luna de la intreruperea lor, a venit menstruatia. Cred ca este o dereglare hormonala. Dvs ce parere aveti? Multumesc frumos

EDIT: Pana sa se faca luna nu m-am stresat in privinta asta, dar de 3 zile am inceput sa imi fac griji.

Ultima oara a fost editat de IrinaCta (2012-06-16 22:04:34)

#2 2012-06-28 11:34:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Dereglare hormonala?

cel mai probabil e o dereglare, da
nu iti fa griji, mergi insa la medic sa iti dea ceva sa vina menstra

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-07-04 18:58:55

oanabb
New member
Inregistrat: 2012-07-04

buna ziua! am si eu o nelamurire! pe 6 unie in urma unui examen ginecologic(ecografie) m-i s-a pus diagnosticul sopc. totusi eu nu cred in acest diagnostic deoarece nu m-i s-au facut teste hormonale, nu am pilozitate excesiva, nu am acnee, nu am pete negre, nu imi care parul, nu sunt deloc grasa si nici antecedente in familie nu am avut(stiu ca asta e principala cauza). m-i sa dat tratament cu yasmin de la care am avut o hemoragie puternica timp de 5 zile dupa care a continuat sa imi vina ciclu normal(astazi sunt in a 12-a zi si nu stiu cand o sa se opreasca) credeti ca diagnosticul nu e corect? as putea opri tratamentul cu yasmin?(ca eu cred ca nu imi face bine si oricum nu sunt de acord cu anticonceptionalele)  am ovar stang 3.5cm(si eu pe eco vad doar cateva mici punctulete care ar putea fi folicului) si ovar drept 4.9cm (cu niste puncte putin maI MARI DAR TOTUSI NU SUNT DISPUSE LINEAR CA IN SOPC), UTER RETROVERS 8.1CM. MENTIONEZ CA AVEAM UN CICLU PUTIN NEREGULAT( CATEODATA IMI  VENEA NORMAL LA 32-33 ZILE, SI CATEODATA IMI INTARZIA DAR NU FOARTE DES)

Ultima oara a fost editat de oanabb (2012-07-04 19:02:04)

#4 2012-07-04 22:05:49

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Din cauza administratii AC (pana se obisnuieste organismul cu ele), apare spotting-ul si de asta te tine menstruatia mai mult...

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#5 2012-07-05 18:08:03

oanabb
New member
Inregistrat: 2012-07-04

eu totusi nu cred ca e spotting...adica sangerarea e foare mare si cu foarte multe cheaguri(mari de 6-10 cm). astazi am fost la un alt ginecolog care mi-a spus ca sangerarea e din cauza ca ac pe care le iau (yasmin) au o cancentratie prea mica de hormoni si mia recomandat rigevidon(care in cazul meu, suspecta de sopc, nu sunt eficiente din cate stiu eu, doar yasmin si diane 35 trateaza polichisturile). docorul mi0a mai spus si ca am o anexita. tratamentul pt anexita il iau insa am decis singura sa renunt la ac pt ca peste 2 saptamani planuiesc sa merg la un al 3-lea doctor pt a-mi face si dozarile hormonale sa vad daca am sau nu sopc. iti multumesc totusi pt raspuns. sper ca acest al treilea doctor la care merg sa fie mai bun si sa ma trateze cu mai multa seriozitate decat ceilalti doi care din punctul meu de vedere au fost superficiali si mi-au pus diagnostice in 5 minute fara nici un fel de analiza. sper sa auzim de bine. multumesc inca o data pt raspuns

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.