homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medic ginecolog Ovidiu Silaghi

#1 2012-07-07 01:20:51

Cristina Manole
Membru
Inregistrat: 2012-07-07

medic ginecolog Ovidiu Silaghi

Buna fetelor

Sunt din Cluj si ieri am aflat ca sunt insarcinata rotfl nu mai pot de bucurie si abia astept sa imi cunosc bebeul. Dar inainte de asta trebuie sa merg la un medic ginecolog in care sa am incredere. Medicul meu de dinainte nu prea e cooperant ca sa zic asa, e foarte  plictisit si nu prea vorbeste cu mine. e bun el, dar nu e ceea ce vreau pe timp de sarcina. Mama mea mi-a spus de un medic Ovidiu Silaghi ca cica a auzit ea de la o prietena de-a ei ca a mers fiica-sa, dar nu stie prea multe despre el. L-am cautat pe google dar nu i-am gasit cabinetul. Ma intrebam daca nu ati auzit voi de el, poate stiti mai multe. Chiar am nevoie sa stiu unde sa-l gasesc pe acest Ovidiu Silaghi, ca daca e asa bun pe cat mi-a spus mama atunci il vreau ca medic. Sunt foarte pretentioasa cand cine vorba de chestii de genu asta, mai ales ca am mai avut niste probleme in trecut si nu as vrea ca ceva sa mearga prost. Deci va rog fetelor, daca m-ati putea ajuta v-as fi foarte recunoscatoare ca trebuie sa merg la un control cat mai repede posibil. Va multumesc si va urez multa multa sanatate!  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.