|
Nu esti logat.
Razele in timpul sarcinii#1 2008-01-11 13:24:17
razele in timpul sarciniio problema: o prietena a fost azi sa-si faca o radiografie la stomac. problema este ca ea are ciclu neregulat si nu i-a mai venit din august, i-am tot spus sa mearga la doctor, dar inca nu s-a hotarat. daca este cumva(Doamne fereste) insarcinata ii dauneaza faptul ca si-a facut acea radiografie? Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-01-11 13:30:56) iubesc si sunt iubita Offline #2 2008-01-11 13:32:21
Re: razele in timpul sarciniiparerile sunt impartite...teoretic nu sunt indicate...practic sunt multe femei care aufacut radiografii fiind insarcinate si copii nu au nimic...ce nu inteleg sincer e atitudinea prieteni tale...macar un test de sarcina sa faca... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-01-11 13:34:13
Re: razele in timpul sarciniia facut acum o luna(cred) si a iesit negativ iubesc si sunt iubita Offline #4 2008-01-11 13:39:55
Re: razele in timpul sarciniiatunci sa mearga la medic sa excluda el sarcina si sa i de a ceva sa i vina...nu e normal ca de 3 luni sa stea asa... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-11 13:49:08
Re: razele in timpul sarciniicristina are dreptate! de ce nu a mers la doctor pana acum? nu e deloc confortabil sa stai in incertitudine...cu tot testul......totusi ......macar pentru linistea ei sa mearga la un control ginecologic ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-11 22:18:26
Re: razele in timpul sarciniisituatie e putin mai incurcat, e din alt oras, cu parintii nu prea poate sa vorbeasca, nu poate sa vina aici sa stea mai multe zile mai ales din cauza scolii si...oricum, am inceput sa o conving sa vorbeasca cu mama ei si sa-i spuna. cred k e cel mai bine si asa ar putea veni sa mearga la doctor. iubesc si sunt iubita Offline #7 2008-01-12 19:22:02
Re: razele in timpul sarciniidaca e vorba de sarcina depinde de luna in care e. radiografia poate afecta sau nu fatul. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-01-12 20:11:41
Re: razele in timpul sarciniipai foloseste doar prezervativ si daca e nu il foloseste nici pe ala(dar nu tremina in ea). oricum ea a mai avut contacte din august si daca e poate ramane doar datorita acelui lichid dinaintea ejacularii. acum s-a hotarat sa mai faca un test si sa vada daca e sau nu. ei i-a venit ciclu la 16 ani(acum are 18) si de atunci a avut tot asa. mi-e imi e foarte teama sa nu aiba ceva mai grav... iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|