homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ameteala

#1 2012-04-23 14:37:21

Oana Oanette
New member
Inregistrat: 2011-12-23

Ameteala

Buna! As vrea sa va intreb ce parere aveti sau daca ati mai patit ca si mine... M-am trezit de dimineata cu energie m-am spalat, am mancat am baut apa si m-am dus in statie sa plec la facultate, la a 3 statie am vazut negru in fata ochilor abea distingeam persoanele, tremuram, transpiram groaznic stare de ameteala imi tiuiau urechile, ma sufocam si mi se inclestase gura, abea daca mai aveam forta sa spun " mi-e rau" am coborat intre statii la rugamintile oamenilor si m-am asezat jos... mi-a trecut nu mai aveam nimic... Dubios... nu?! Nu am mai patit asta niciodata si sunt foarte speriata... Voi ce parere aveti? sjuk

#2 2012-04-23 14:44:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Ameteala

da, am patit-o si eu in metrou de 2 ori, am pus-o pe seama lipsei de oxigen
ar putea sa mai fie si hipoglicemei, dar zici ca mancasesi

#3 2012-04-23 14:49:10

Oana Oanette
New member

Da am mancat bine bine, pentru ca m-am hotarat acum 5 saptamani sa imi schimb stilul de viata sa mananc 3 mese pe zi obligatoriu.... Acum mi-e frica sa mai ies din casa la ce rau mi-a fost, am crezut ca o sa raman acolo, daca mi se mai intampla ce sa fac?

#4 2012-04-23 14:57:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poti sa-ti faci niste analize sa nu ai anemie, de exemplu
dar daca erau geamurile inchise eu zic ca asta e
eventual ia-ti ceva dulce sa ai la tine in caz ca e glicemia si o sticla cu apa

#5 2012-04-23 17:00:25

Oana Oanette
New member

Merci de sfaturi! Eu nu sunt asigurata medical, si am cam uitat ce proceduri sa fac ca sa pot ajunge asigurata medical... cu plata toate analizele pe care le vreau sa le fac o sa coste o avere neutral

Publicitate

loading...

#6 2012-04-25 17:14:37

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pai te duceai la facultate...cat timp esti studenta sau la master esti asigurata

#7 2012-04-30 14:12:32

Oana Oanette
New member

sunt la fr nu ma asigura

#8 2012-04-30 18:34:24

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

ba da daca indeplinesti conditile de la litera b , iar faptul ca  esti la fr nu trebuie sa influenteze deoarece in textul legislativ nu se mentioneaza forma de invatamant

Art. 20. - (1) Persoanele care beneficiaza de asigurarile sociale de sanatate fara plata contributiei sau cu plata contributiei din alte surse vor face dovada incadrarii in una dintre aceste categorii printr-un document justificativ - adeverinta, eliberat de CAS, potrivit fiecarei categorii, pe baza urmatoarelor documente:
   a) pentru copiii in varsta de pana la 18 ani, cu act de identitate sau certificat de nastere, dupa caz;
   b) pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani, cu act de identitate si cu un document eliberat de organele fiscale teritoriale din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri din munca, un document din care sa rezulte ca au calitatea de elev sau student, precum si cu o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri din munca;

#9 2012-07-09 02:19:17

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

mie de 2 zile mi e rau sad

acum 2 nopti n am prea dormit ce=i drept, decat vreo 5 ore, si apoi pe zi am baut un fel de energizant dar eu beau in general energizant si niciodata nu mi a fost rau de la el... am mancat si un pachet de biscuiti.

m am mai invartit prin casa si mai pe dupa masa mi s-a facut rau gen greata, ameteala asa, ma simteam slabita. Simteam un gol in stomac ca de foame intrucat nu mancasem decat un pachet de biscuiti pt ca m am simtit plina toata ziua. asa ca am mancat un iaurt. am iesit sa iau aer. parca a fost mai bine unpic. am pus pe seama faptul ca nu dormisem suficient cu o noapte inainte, ca n am putut manca toata ziua, ma gandeam eu ca de cald... plus ca am vazut o emisiune dubioasa, si m-am cam scarbit de la ea...apoi am incercat sa dorm... nicio sansa. ma simteam ca dupa un examen greu unde am avut emotii si crampe toata ziua. pe la 4 mi s-a facut si mai rau simteam ca ma strange burta de foame (fizic), dar ma simteam asa satula. am incercat sa mananc, ce sa mananci frate ma simteam de parca as fi mancat o portie de mancare consistenta peste media stomacului meu si ca daca mai bag chiar si un strop de apa o sa vomit instant. precizez ca imi era si foarte foarte cald intradevar...cu niste apa, am adormit pana la urma

de dimineata, aceeasi senzatie, stomac strans de foame, nu suportam nici gandul sa mananc ca mi se intorcea. am incercat 2 guri de ciorbita. m am incalzit instant si am simtit ca o scot pe toata inapoi. cu chiu cu vai am mancat cam jumatate din cat imi pusesem. restul zilei a decurs la fel. am reusit un pahar de suc de fructe, si 2 guri de mancare pe seara. dupa prima gura a fost asa si asa, dar dupa a doua, am zis tot la fel ca nu mai pot rezista. si stomacul mi-l simt in continuare ca freamata de foame, ca ma strange de imi vine sa stau aplecata, dar cand e vorba de a manca, aceeasi senzatie: am impresia ca tocmai am mancat mai mult decat trebuia, si ca urmeaza sa vomit pt ca am mancat prea mult ...  am luat un gaviscon azi si ceva pt senzatia de voma. niciun efect.

ce ma mai ajuta e apa sau suc... nu mai simt stomacul asa, si pot inghiti fara sa simt ca e prea mult si o sa scot.

eu sunt o persoana pofticioasa si mananc destul de mult de obicei, imi place mancarea si rar refuz ceva. mi se pare atat de dubios sa nu mai am pofta eu de ceva de rontait de mancat, sa ma simt prea plina..
sad

si mi-e asa de rau.... de greata si simti mereu ca din moment in moment o sa vomit. mai ales daca ma gandesc la mancare sau daca sunt intrebata: da nu mananci ceva ?  acklad

#10 2012-07-09 08:59:33

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Da,chiar miercurea trecuta am patit-o.Este de la caldura,cel putin eu asa cred,pentru ca ai intrat in hipotensiune,presiunea craniana a crescut si uite efectele.

Daca nici apa la tine nu aveai este clar.
Altadata nu iesi din casa nemancata,corpul are nevoie de calciu si magneziu si toate mineralele pentru a functiona corect si sub nici o forma pe caldurile astea sa nu iesi din casa fara APA.

Two souls don't find each other by simple accident

#11 2012-07-09 13:52:34

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

pai eu n am iesit niciunde zilele respective sa am apa dupa mine. cand am zis ca am iesit era seara la ora 11 pe o banca in fata blocului am stat 15-20 de minute.

nici azi n-am putut manca, mi-e in continuare rau la stomac, si il simt strans si tot la fel, simt ca nu pot baga nimic. am incercat un iaurt, nici cu ala nu mai merge.. nu pot sa mananc , nu mi intra sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.