|
Nu esti logat.
Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opiniePagini: 1
#1 2012-06-28 17:38:29
Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opinieBuna ziua ,problema mea este urmatoarea.Am fost la gineco prima data sa-mi fac o analiza de secretie ,avand si o problema mai veche cu infectii urinare care defapt s- a dovedit intr-un final a fi o piatra pe la rinichi.Am facut prima data analiza de secretie (3 mai),mi-a iesit E coli ,candida absent in rest nimic.M-am indopat 10 zile de Ciprofloxacina pus 12 ovule Cervugid. Offline #2 2012-06-28 17:44:30
Re: Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opinieeu zic ca infectia cu stafilococul ala si ce ai mai avut a determinat rezultatul la pap. #3 2012-06-28 22:25:40
Re: Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opiniePai prima data a iesit E Coli in analiza de secretie(nimic altceva) dupa tratamentul pt E Coli cu antibiotic ,ovule am refacut analiza( tratamentul l-am respectat intocmai) acum imi iese cu totul altceva ,mai ales Pap ul 2-3 .Din aceasta cauza am decis sa refac analiza si Pap ,insa sper ca daca l-am facut pe 7 iun e oky sa-l refac la inceputul lui iulie Offline #4 2012-06-28 22:28:01
Re: Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opinieda nu sunt probleme #5 2012-07-04 09:51:39
Re: Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opinieBuna dimineata.Am facut analiza la secretie col si rezultatul a fost streptococcus agalactiae 2+. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-04 11:04:27
Re: Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opiniestreptococul iese numai la culturi (nu se poate vedea pe lama de la papanicolau, e nevoie de timp sa se inmulteasca), iar candida iese mai degraba la o analiza de secretie. culturile sunt in general pentru bacterii. poate daca ceri in mod expres antibiograma SI antifungigrama, atunci sa apara si candida pe rezultat. in concluzie, sunt ok rezultatele, nu sunt contradictorii ori incompatibile. Offline #7 2012-07-09 21:10:05
Re: Rezultat analiza diferit intr-un interval scurt,va rog o a doua opinieAm refacut analiza si PAP ul si surpriza mi-a gresit celalalt laborator pentru ca erau niste ineptii asa imi vine sa le zic,ma rog d astea numai mie mi se pot intampla.Chestia este ca un rezultat gresit te pune pe ganduri.De aceea sfatul meu cand ceva iese incert repetati analiza in alta parte. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|