homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diane 35

#1 2012-07-12 09:13:19

Daniela Felicia
New member
Inregistrat: 2011-08-21

Diane 35

Buna
Acum un an am luat la recomandarea medicului anticonceptionale Diane 35, nu am avut nicio reactie adversa sau vreo stare de inconfort.

Am luat o pauza de 7 luni, nu la recomandarea medicului, din proprie dorinta, iar acum am inceput sa le iau din nou, in a cincea zi a menstruatiei cum mi-a fost prescris prima data.

Este vreo problema daca am inceput sa le iau din nou, avand in vedere ca nu am mai fost la control de un an?
Aseara am luat-o pe prima, de dimineata m-am trezit cu o usoara durere de stomac, este posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor? Recunosc ca am stomacul sensibil, si in trecut ma mai trezeam in unele dimineti cu dureri usoare de stomac

#2 2012-07-12 10:14:26

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Diane 35

1. daca nu mai ai nici o problema medicala, nu are rost sa bagi in tine tona aia de hormoni; deci te-as sfatui sa mai faci un control, iar daca nu mai ai nimic, sa te indrepti spre alte anticonceptionale cu un continut redus de hormoni.
2. daca le-ai inceput in a 5a zi, trebuie sa te protejezi cu prezervativ pana inghiti 7 pastile.
3. nu vad ce treaba ar avea anticonceptionalele cu durerea de stomac, dar daca zici ca esti sensibila, se poate.
4. exista un regulament al forumului care trebuie citit si respectat! nu se deschid topicuri noi pt fiecare intrebare pe care o are cineva; intrebarile legate de anticonceptionale se posteaza la un topic deja existent, deci daca mai ai nelamuriri, posteaza-le aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t3431 … onale.html

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.