|
Nu esti logat.
Ginecolog Cluj#1 2011-05-19 14:34:26
Ginecolog ClujBuna fetelor` ><...Am fost la medicul de familie fiind racita....iar cu`n drum ..i`am cerut un bilet de trimitere la ginecolog [ca tot vroiam sa fac ]..Mi`a spus ca la Spitalul de copii exista un cabinet...insa nu era sigura ca este femeie? stie careva? Sau imi puteti recomanda un medic [doctorita] ?[la stat nu la privat]. Mersii anticipat ! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #2 2012-07-13 18:35:21
Re: Ginecolog Clujam si eu o problema si nu stiu ce sa fac..poate cineva sa mi dea un raspuns?va rog multttt.de doua luni nu mai am menstruatie normala...trebuia sa mi vina ciclu pe patru iulie ,luna trecuta dar mi a venit pe 26 la sfarsitul lunii doar doua picaturi foarte rosu si atat.practic nu se poate numi ciclu...mi am facut un test dar mi a iesit negativ.credeti ca pot fi insarcinata???va roggg mult dati mi un sfat ,o parere ceva daca se poate .doctoressa te roooooooooogggggggg Offline #3 2012-07-13 18:42:58
Re: Ginecolog Cluj- ce inseamna de 2 luni ? ca vad ca zici de o menstruatie aici Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-07-13 18:43:09) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|