homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida si sterptococ de grupa B.ajutor!

#1 2012-07-08 11:03:05

emihaela88
New member
Inregistrat: 2012-07-08

candida si sterptococ de grupa B.ajutor!

buna! din februarie 2011 ma confrunt cu o problema majora. Un streptococ de grupa B asociat cu candida, am facut analizele necesare pentru a vedea la ce grupe de antibiotic este sensibil streptecocul si, respectiv candida.am schimbat 3 medici pana am aflat ce am. Am luat antibiotic cat pentru 3 vieti si streptococul nu a disparut, in schimb candida s-a agravat. Conform analizelor candida este sensibila la clotrimazol, asa ca din 2 in 2 sapt folosesc canesten ovule sau clotrimazol ovule impreuna cu clotrimazol crema pentru a scapa de candida. Stiu ca, (virgula) candida traieste in oranism si nu este corecta formularea de "a scapa de ea" dar intelegeti ce vreau sa zic. La sfatul medicului am incercat si ovule softigyn dupa terminarea menstuatiei cate 6 ovule timp de trei luni, niciun efect. Am incercat si multy-gyn actigel nici el nu m-a ajutat. Am redus zaharul, ba chiar intr-o perioada nu am consumat deloc, am incercat iaurtul, spalaturi vaginale saptamanale cu bicarbonat sau coada soricelului sau pelin... nici o ameliorare!
Bineinteles ca si iubitul mea a luat candida de la mine de nenumarate ori si bineinteles ca si el tine tratamentul pt candida de cate ori il fac eu, cu clotrimazol crema.
nu stiu ce sa mai fac! de un an si jumatate din 2 in 2 sapt am aceasta problema. La sfatul medicului iau anticonceptionale, Diane 35. Le iau de 6 ani. Multa lume (medici, farmacisti) m-a intrebat daca nu cumva de la pastile fac candida, insa eu nu am avut problema asta de la inceput. Diane 35 mi-au fost recomandate pentru ca am niste dereglari hormonale si niste ovare micropolichistice.
Acum cateva zile m-am "plans" la o farmacista de problema mea si mi-a recomdat Dida, cate 2 tablete pe zxi timp de 45 de zile... Vreau sa ma ajutati, va rog! nu mai suport problema asta, m-am saturat de ovula, de vizite la medic, de faptul ca am inceput sa am o viata sexuala foarte precara(daca pot spune asa).
Va multumesc!

#2 2012-07-12 13:40:25

emihaela88
New member

Re: candida si sterptococ de grupa B.ajutor!

Multumesc pentru cele 140 de vizionari ale mesajului....dar asteptam o parerea sau un sfat sau amandoua sau una din ele, nu nimic!

#3 2012-07-12 19:13:30

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

nu stiu daca o sa te ajut prea mult, dar prin ceea ce treci tu acum am trecut si eu cu cativa ani in urma si iti inteleg disperarea de a scapa de aceasta candida.In urma cu 4-5 ani am avut o infectie urinara de care am scapat greu iar in urma tratamentului cu antibiotice am dobandit aceasta candida albicans. Poate de aici si explicatia pentru tine de ce candida s-a agravat(spuneai ca ai luat antibiotice cat pentru trei vieti). La randul meu am fost si eu la o gramada de ginecologi, luand de asemenea o gramada de tratamente, am auzit variante si variante, am urmat sfaturi si sfaturi, dar candida mea se incapatana mereu si cand credeam ca am scapat de ea se facea din nou simtita. Si astfel, nu treceau cateva luni si iarasi ma confruntam cu ea ajungand sa nu mai stiu ce sa mai fac si ce tratament sa mai urmez. Am incercat la sfatul medicilor sa port lenjerie pe cat posibil din bumbac, atunci cand e necesar tratament cu antibiotic sa folosesc in acelasi timp, preventiv, ovule antimicotice, sa fac din cand in cand spalaturi cu ceai de musetel sau galbenele,etc. Ce pot sa iti spun este ca in timp am ajuns sa nu mai contactez atat de des aceasta boala, poate doar o data pe an sau mai rar, si ma gandesc ca la un moment dat si pe tine o sa te mai lase in pace. E chestiune de timp,de nervi si de rabdare. Cred totusi ca odata dobandita trebuie avuta mai mare grija si ca intotdeauna, la cea mai mica "greseala" ea se va face simtita. Marturisesc, ca desi nu am mai avut candida de vreo doi ani(din fericire) si sper sa nici nu apara, inca port la mine ovule si unguente antimicotice in caz de nevoie (deoarece eu nu sunt momentan in tara).Sfatul meu e sa nu cedezi si sa nu te descurajezi, sa mai ai rabdare, sa urmezi sfaturile medicilor, tratementele specifice si ai sa vezi ca intr-o zi toate astea vor fi de domeniul trecutului. Stiu ca nu ti-e usor si citindu-ti povestea am retrait putin din a mea si daca mai crezi ca te pot ajuta cu ceva eu voi fi pe aici. Numai bine!

#4 2012-07-12 21:40:43

emihaela88
New member

Iti multumesc din suflet pentru raspunsul tau, pentru sprijinul tau!...da, e disperare, nu mai suport. Ovule, medicamente, creme, spalaturi, geluri speciale, lenjerie intima bumbac fara tanga spalata si fiarta, prosoape fierte, pantaloni lejeri nu stramti...poate se va incheia odata calvarul asta!
Inca o data multumesc. Multa sanatate si toate cele bune!

#5 2012-07-13 09:07:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pot sa te sfatuiesc sa incerci si un tratament homeopat, se trateaza foarte bine candida
eu nu am mai facut candida de cativa ani buni de cand am eliminat aproape complet din alimentatie zaharul, fainoasele de orice fel, alcoolul si am redus produsele animale... poti cauta pe net "dieta alcalina" sa vezi ce alimente sunt recomandate, fiindca un ph prea acid intretine candida... dar asta e pe viata, nu pentru o perioada scurta
ovule cu lactobacili pentru refacerea florei ai folosit ?

Publicitate

loading...

#6 2012-07-13 10:03:40

emihaela88
New member

am folosit ai acele ovule, dupa un tratament dublu de canesten (6 zile), alte 6 zile cu acele ovule. dupa aia timp de 3 luni dupa menstruatie canesten 3 zile si alte 6 zile cu asemenes ovule. nimic. le folosesc in continuare dupa tratament, dar si asa o data la 2 sapt reapare...
Vis-a-vis de alimentatie, nu sunt o gurmanda, recunosc ca zaharul uneori era prezent in alimentatia mea mai mult, dar nu in exces si nu zilnic, paste fainoase daca le consum o data luna...de o saptamana am inceput tratament cu dida, un complex din plante(usturoi, scortisoara, menta si altele) si o "dieta" fara paine, dulciuri, paste fainoase si multe altele...
iti multumesc pentru sfat si daca mai stii cateva remedii le astept cu nerabdare pentru ca disperarea mea a ajuns la cote mexime.

#7 2012-07-17 21:22:24

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Eu ti-as recomada FORMULA CANDIDA...cauta pe net si gasesti produsul descris si modalitate in care se ia. Eu zic ca e mai bun decat DIda...eu le-am incercat pe ambele! Ti-ar trebui o formula de tratament homeopat! Cat destre streptococ...tot homeopat poti sa o rezolvi! Eu am scapat asa de stafilococul auriu.Inca ma lupt cu e coli...
Dar ci toata caldura iti recomand ca cauti un homeopat bun ca altfel nu ii dai de cap!

Ultima oara a fost editat de nataroman (2012-07-17 21:24:18)

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.