|
Nu esti logat.
Probleme cu prezervativul??#1 2012-07-19 12:16:02
probleme cu prezervativul??buna,am o intrebare la dumneavoastra:(care ma nelinisteste.am avut un contact sexual protejat,insa ce ma nelinisteste e urmatoarea chestie.imie si jena sa spun exact insa detaliile astea fac toata nelamurirea mea.deci contactul sa produs pe canapea ,partenerul statea in sezut si eu peste .dupa finalizarea contactului,am vazut ca sperma nu era doar in capul prezervativului era asa imprastiata si prin parti pana jos unde e marginea de la prezervativ,ce e drept m am uitat putin sa vad dak a curs si nu era nimic pe langa marginea prezervativului,insa aseara nu am doarmit deloc cu gandul ca ar fi putut sa curga cumva...si sa dau de o mare problema...ce pot sa fac..sa stau linistita ..sa nu stau..?voi ce credeti? Offline #2 2012-07-19 12:36:10
Re: probleme cu prezervativul??imi raspunde ti si mie va roggg? Offline #3 2012-07-19 13:20:29
Re: probleme cu prezervativul??iti dai seama ca nimeni nu poate sa-ti spuna daca a curs sau nu, doar tu poti sti daca ai inspectat bine zona. ar fi logic ca sperma sa coboare de-a lungul prezervativului daca el a stat in pozitie sezanda, si poate prezervativul era si prea larg. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #4 2012-07-19 13:28:39
Re: probleme cu prezervativul??multumesc de raspuns,la marginea prezervativului adica akolo la inelul ala care tine prevervativul nu cursese nimic si era strans...insa nush dc ma nelinisteste..poate doar faptul ca sperma coborase de a lungul prezzervativului.. Offline #5 2012-07-19 13:47:10
Re: probleme cu prezervativul??citeste regulamentul si nu mai posta la toate topicurile care contin cuvantul "prezervativ" ca iti vei lua warn. Viata mea, desprinsa din povesti Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-19 15:51:03
Re: probleme cu prezervativul??sigur era sperma si nu secretia ta de lubrifiere? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|