homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema laptop (Windows)

#1 2012-07-20 20:51:57

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Problema laptop (Windows)

Buna fetele! Am mare,mare nevoie de ajutor.
Sora mea a plecat in strainatate si mi-a lasat mie laptop-ul ei de la servici cu toate documentele, fisierele care evident tin de serviciul ei si sunt importante.Azi stateam cu el si din greseala mama l-a tras din priza,el inchizandu-se. Eu imediat i-am dat drumul din nou si mi-am aparut o chestie "Windows loading files" si dupa mi-a aparut un dreptunghi din care trebuia sa selectez limba dorita. Am selectat si dupa mi-a aparut din nou un dreptunghi cu "Startup Repair,System Restore,System Image Recovery,Windows Memory Diagnostic, Command Prompt". Am apasat pe "Startup Repair" si mi-a dat eroare. Ce sa fac? Sunt toate documentele ei acolo si nu vreau sa se piarda!

Multumesc!

Strong reasons make strong actions!

#2 2012-07-20 21:04:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Problema laptop (Windows)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.