homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotic in timpul sarcinii

#1 2012-07-22 16:34:20

ellyann
Membru
Inregistrat: 2012-07-22

antibiotic in timpul sarcinii

Buna ziua,
Va rog din suflet sa-mi dati un sfat... astazi mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv.
Ultima menstra a fost undeva 24-26 mai, tin de asemenea sa precizez ca nu am un ciclu menstrual regulat, era ceva obisnuit sa-mi intarzie cate o luna, o luna si jumatate. Pe 29 iunie am inceput un tratament de o saptamana cu ospexin pentru o infectie dentara si am luat pentru durere ketorol, aulin si solpadeine efervescent. Ketorol si solpadeine am mai luat si dupa aceea cand aveam dureri f mari. Ce riscuri exista pentru sarcina? O sa merg sa ma programez la medic, insa stau cu sufletul la gura pana atunci. Oare voi fi nevoita sa fac intrerupere din cauza acestor medicamente? am 27 ani, e prima sarcina si nu as vrea sa risc nimic. Va multumesc din suflet.

#2 2012-07-23 14:11:48

ellyann
Membru

Re: antibiotic in timpul sarcinii

am uitat sa precizez, desi nu stiu daca este relevant, ca greturile au inceput de 5-6 zile.

#3 2012-07-23 14:23:33

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

eu una nu stiu ce sa ti zic, mai bine ai intreba pe forumurile de mamici, ca ele sigur stiu mai multe.

#4 2012-07-23 17:18:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ellyann, avand in vedere ciclul neregulat, ai putea face o analiza beta hcg sa vezi in ce saptamana de sarcina esti. in functie de asta, vei sti daca tratamentul s-a suprapus cu sarcina si daca da, in ce perioada. poate aveti noroc (tu si bebe) si s-a facut implantarea dupa terminarea tratamentului (mai ales ca ai simptome doar de curand). oricum, trebuie sa faci un control ginecologic. sarcina usoara si sanatoasa iti doresc!

#5 2012-07-23 23:28:45

ellyann
Membru

multumesc mult fetelor. o sa merg si la medic...momentan sunt in faza in care ma documentez si in privinta medicilor ca am auzit multe pana acum. sper sa fie totul bine, suntem asa incantati de bebe ca nici nu vreau sa ma gandesc la rele.
pupici

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.