|
Nu esti logat.
Fetelor sufera careva de hipertiroidie (glanda de slabit)#1 2007-05-31 13:24:05
fetelor sufera careva de hipertiroidie (glanda de slabit)va intreb asta pt ca am urmat simptome uneori am nod in gat,cu stare uneori la cald de sufocare ,nervozitate si cand imi vine sa plang parca la propriu ma strange cineva de gat.sa am asta oare?si daca am necesita sa fie tratata de urgentza?multumesc ast rasp voastre. may I help with somethin'? Offline #2 2007-05-31 13:26:00
Re: fetelor sufera careva de hipertiroidie (glanda de slabit)Pai eu zic sa mergi la un medic sa-ti faci niste analize ca sa stii exact despre ce e vorba #3 2007-05-31 13:26:26
Re: fetelor sufera careva de hipertiroidie (glanda de slabit)nu necesita sa fie tratata de urgenta insa eu m-as duce la un endocrinolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-05-31 13:44:25
Re: fetelor sufera careva de hipertiroidie (glanda de slabit)mi-e cam frica de medici pt ca sufar de atac de panica si dc imi zice ca am nush cum o sa reactionez...doctoressa crezi ca am asa ceva pt ca am uitat sa mentionez ca starile astea de nod in gat le am cu precadere inainte si dupa ciclu or fi avand vreo legatura oare? may I help with somethin'? Offline #5 2007-05-31 13:53:09
Re: fetelor sufera careva de hipertiroidie (glanda de slabit)jenny, nu cred nimc pina nu faci dozari de hormoni tiroidieni si eventual echografie tiroidiana Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-25 15:13:12
Re: fetelor sufera careva de hipertiroidie (glanda de slabit)reinviu acest topic ca sa nu mai deschid altul "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|