homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simt o umflatura in interiorul uterului

#1 2008-01-14 08:56:04

pink4wdm
New member
De la: pantelimon,bucuresti
Inregistrat: 2008-01-09

simt o umflatura in interiorul uterului

de cateva zile simt o umflatura in interiorul uterului dar pe dinafara ci knd am bagat mana inauntru.eu am mai postat un mesaj pe forum despre faptul k nu staim knd anume ar trebui sa imi vina ciclul de oarece credeam k as putea sa fiu insarcinata dar pana la urma mi-a vanit... dar acum ma gandesc k as fi putut sa fi ramas insarcinata si sa fi venit cuclul peste... este posibil? va rog s-mi raspundeti pt k nu as vrea sa se fi intamplat chestia asta...va multumesc

#2 2008-01-14 08:57:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: simt o umflatura in interiorul uterului

eu nu inteleg unde simti tu umflatura...daca iti bagi degetele in vagin simti sau pe dinafara cand te palpezi pe burta?

mami de minuni hjarta

#3 2008-01-14 08:57:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu ai cum sa ajungi cu mana la uter.se paote ce simti tu cand bagi mana in vagin sa fie colul.si nu iti mai face controale de genul asta.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-01-14 09:01:53

pink4wdm
New member

da simt knd imi bag mana in vagin...scz dak nu am folosit termenii corecti dar nu stiu cum sa ma exprim deorece sunt si ingrijorata

#5 2008-01-14 09:01:53

o'hara
Platinum member

http://www.medisite.fr/medisite/local/c … -eec20.gif

http://www.cancerfacts.com/GeneralConte … _Image.gif

ala ti-e colul uterin. nu iti mai baga degetele in vagin in cautarea necunoscutului.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-01-14 09:05:57

pink4wdm
New member

imi este asa de frik deoarece eu am facut si un avort anul trecut si simteam aceasta umflatura dar apoi a disparut pt k mai tarziu am aflat k facusem candida si am facut tratament iar umflatura nu am mai simtit-o...in schimb knd simt aceasta umflatura si apas simt k ma doare putin

#7 2008-01-14 09:09:43

o'hara
Platinum member

atunci mergi la medic.  crede-ma ca nu a disparu dupa tratamentt...nu ai ce sa simti altceva decat colul acolo.nici candida nici sarcina nu e o umflatura. sau fa un test.

mami de minuni hjarta

#8 2008-01-14 09:10:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

De ce nu mergi la medic sa vezi despre ce e vorba? Pentru ca noi aici doar ne dam cu presupusul. Singurul care iti poate spune sigur e medicul. Si, indiferent ce ar fi, tot trebuie sa mergi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.