homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce nu raman insarcinata?

#1 2012-07-26 20:40:35

ioanadan
Membru
Inregistrat: 2012-07-26

de ce nu raman insarcinata?

Ma numesc Ioana si am 30 de ani. Am luat anticonceptionale Jasmin timp de 5 ani. In iunie anul trecut m-am lasat de ele. Doua luni am folosit prezervativul. Apoi din septembrie anul trecut am incercat sa raman insarcinata. anul trecut am avut un ciclu foarte dereglat. De 2 luni doctorul ginecolog mi-a dat menestril. Am un servicu foarte stresant unde lucrez chiar si 12 ore. Tot nu raman insarcinata si nu stiu ce sa mai fac. Va rog sa ma ajutati si pe mine.
Multumesc.

#2 2012-07-26 20:50:27

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: de ce nu raman insarcinata?

Ioanadan, din pacate sunt foarte multe cauze pentru care poti sa nu ramai insracinata. Cauze care pot depinde de tine sau de sot. In primul rand trebuie sa fii sigura ca ai ovulatie ( te poti asigura de asta fie prin monitorizare ecografica, fie prin teste de ovulatie plus temperatura bazala corect luata). Sa eliminati eventuale infectii cu chlamydia, ureaplasma, mycoplasma. Sa verifici daca totul e ok la sot printr-o spermograma+spermocultura. Dozari hormonale ptr tine si daca e cazul si ptr el. Apoi sa verifici trompele. Si eventualele mutatii.

Bafta sa vina bebe!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.