|
Nu esti logat.
Un neg deasupra penisului#1 2012-07-27 15:21:14
Un neg deasupra penisuluiVin aici cu o problema caruia nu i gasesc raspuns,deasupra penisului mi s-a format un neg.Este undeva aproape de burta ca sa zic asa,deci nu este pe capul penisului sau in jur...De la ce a plecat totul,tin minte ca facusem un fel de punct dinacela de grasime la baza firului de par,ca un cos micut,iar eu il zgandaream,si de acolo vad ca in timp s-a transformat in neg,punctul acela il am dinainte de a avea primul contact sexual,deci,banuiesc ca nu este vreo boala..sper...Am sa atasez o poza facuta de aproape cu el,ce pot sa fac sa scap de el? Cand ma rad ma deranjeaza,e posibil sa se fi facut din cauza Bic-ului ? Vad ca imi mai apare unul pe langa...In poza este putin rosu pe margine deoarece a inceput sa sangereze putin cand m-am ras... Offline #2 2012-07-27 15:47:34
Re: Un neg deasupra penisuluiEu zic sa lasi jena si fara gluma, sa te duci la doctor, pentru ca arata chiar ca un neg...si faptul ca ti-a aparut si altul ... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|