|
Nu esti logat.
Ceai pentru insomnii scade efectul ac?#1 2008-01-13 23:28:13
ceai pentru insomnii scade efectul ac?buna seara la toata lumea. as avea si eu o intrebare: de o sapt am insomnii; am gasit intr-o carte de plante o combinatie de 4 plante care induc somnul: coada calului, coada soricelului, urzica si dragaica , o cana dimineata si una una seara. avand in vedere ca ceaiul are efect sedativ trebuie sa ma protejez suplimentar? dc da cat timp? multumesc anticipat Offline #2 2008-01-13 23:46:50
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?dintre ceaiuri, stiu ca doar sunatoarea scade efectul. deci ceaiul tau nu cred ca interactioneaza.. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2008-01-13 23:53:42
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?teoretic asa m-am gandit si eu , numai ca am citit ca sedativele scad efectul ac, iar acest amestec de ceaiuri are efect sedativ ( adormi f repede dupa el). sa ma protej suplimentar? Offline #4 2008-01-14 00:10:13
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?ce scrie pe el?ce contine? Offline #5 2008-01-14 00:26:41
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?ceaiul il prepar eu din cele 4 plante enumerate( coada calului, colada soricelului, urzica si dragaica) . reteta prepararii ceaiului am gasit-o intr-o carte de plante medicinale, acolo scria ca induce un somn linitit si nu creeaza dependenta precum pastilele. plantele acestea separat stiu ca nu scad efectul ac, dar in amestec dau efect sedativ...ce sa fac? Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-14 00:31:46
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?nu cred k ai nevoie de protectie suplimentara Offline #7 2008-01-14 00:37:26
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?dc ar fi sa ma protejez suplimentar ( imi este frica sa nu ii inhibe efectul) ar trebui doar pe prioada cat iau ceaiul sau si 7 zile dupa ( ca si la antibiotice)? Offline #8 2008-01-14 00:53:25
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?si cele 7 pastilute de dupa Offline #9 2008-01-14 08:09:53
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?nu are nici o treaba ceaiul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-01-14 11:31:42
Re: ceai pentru insomnii scade efectul ac?i-am zis k nu e nevoie d eprotectiew suplimentara, dara dak ea a zisk asa va fac, i-am lamurit faza cu protectia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|