homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nuanta de par mi s-ar potrivi daca am tenul creol-5

#77 2012-07-26 15:54:06

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce nuanta de par mi s-ar potrivi daca am tenul creol

Iepurici am eu ceva bun bun pt blonde care nu se decoloreaza: http://www.annapentrutine.blogspot.ro/2 … orare.html
Cauta si reviewuri, toate sunt de bine.
Daca vrei sa mai iasa din "negreala" pana sa te revopsesti cu ceva mai deschis stai cu un sampon puternic antimatreata un pic mai mult pana te clatesti.
Sau mai zicea cineva ceva pe la un topic cu un maglavais cu vitamina C or smth

I love you. Remember. They cannot take it

#78 2012-07-26 19:49:16

Iepurici
Full member
Inregistrat: 2012-04-09

Multumesc mult de sfaturi fetelor!! par   O sa citesc si acele sfaturi si totusi o sa incerc sa ma deschid treptat cu vopsea...smile nu are nimic daca nu iese din prima:) O sa va zic rezultatul! Insa am uitat sa mentionez faptul ca au apucat sa imi creasca putin radacinile mele satene deschis..cesafac

Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu

#79 2012-07-26 20:23:01

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

o sa iasa unpic neuniform.. dar daca ai rabdare si nu vrei asa o transformare brusca o sa reusesti
o colega de-a mea s a facut din saten ciocolatiu vopsita, in vreo juma de an, 6 luni asa, blonda blonda... da blonda inspre alb asa... deschis deschis... s-a vopsit cam la o luna jumate si s-a deschis treptat pana la ce a vrut ea...

adica sa nu ti iei blond blond din prima ca nu prinde... iei prima data ceva mai inchis .. apoi ceva mai deschis .. ca sa prinda culoarea. ea asa a facut.

Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-07-26 20:23:47)

#80 2012-07-27 13:16:59

Iepurici
Full member
Inregistrat: 2012-04-09

Da...mi-am luat blond mediu..e destul de apropiat de cum este parul meu natural vara..cred ca o idee mai deschis..si in timp o sa mi-l deschid treptat.  Va zic azi ce a iesit! Poate ma trezesc portocalie ca nu mai ies din casa  disperat  va pup! nocry

Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu

#81 2012-07-29 11:45:50

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Nu vreau sa mai deschid alt topic, postez aici.

Sunt satena, acum e un blond inchis, cred ca s-a mai deschis de la soare. Am tenul deschis, ochii verzi, si-as vrea sa ma fac blonda. Ideea e ca as vrea un blond-caramel sau miere, dar parca mai mult m-ar tenta blondul ala, de la mama lui. Blond deschis.
Chestia e ca n-am curaj de asa o mare transformare, si-as vrea sa va intreb daca sunt sanse sa-mi stea bine. Adica, e o regula asta cu blondul prinde bine pe oricine cu pielea deschisa?

Publicitate

loading...

#82 2012-07-29 14:13:34

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

sti cum e asa, o sa iti raspunda fiecare dupa preferintele proprii... mie de exemplu imi place cum le sta si la mulatre blonde. mie imi place cum le sta la creole blonde. nu te face din prima asa brusc daca n ai curaj, deschide te treptat... desi daca zici ca esti blond inchis si tie iti place cum iti sta, nu vad de ce sa nu ti stea bine si cu un blond mai deschis ...

si daca nu ti place si nu ti place, iti bagi blondul tau inchis si gata smile

#83 2012-07-29 17:17:32

Mentirosa
New member

O sa ma duc la un salon, ca nu m-as face in veci acasa. Am vazut mai multe tipe care s-au facut blonde acasa si au ramas in cap cu un portocaliu urat rau. Si cred ca o sa coste ceva bani, nu-s salariata, asa ca nu cred ca o sa pot sa fac schimbari asa rapide. lol

#84 2012-07-29 20:10:38

oanabb
New member
Inregistrat: 2012-07-04

eu sunt coafeza si iti recomand sa mergi la un salon deoarece daca vrei sa iti deschizi culoarea parului natural numai un profesionist in vopsele te poate ajuta fara sa iti deterioreze parul. acasa nici nu cred ca tiar iesi deoarece o vopsea deschide parul doar pana la maxim 2 tonuri si cred ca tu ai nevoie de mai mult. daca totusi vrei sa te faci acasa scrie-mi si as putea sa iti spun exact pasii necesari ca sa obti un blond perfect si acasa.puss

#85 2012-07-29 21:37:24

Mentirosa
New member

Multumesc pentru mana de ajutor, dar am spus destul de clar ca nu am de gand sa ma fac acasa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.