homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting

#1 2012-07-29 11:20:24

annaiulia
New member
Inregistrat: 2012-07-25

spotting

buna ziua ! am o scurgere de 3 saptamani  de culoare rosie maronie cu firicele de mucus. e spotting? la lama nu mi-a iesit nimic,in schimb am inceput sa iau anticonceptionale de vreo 10 zile...dar inca nu sa oprit scurgerea.
as vrea sa imi explicati ce este spottingul?cat dureaza? poate oferi modificari la analize medicale(ex:hemoglobina scazuta?)
multumesc frumos

Ultima oara a fost editat de annaiulia (2012-07-29 11:23:53)

#2 2012-07-30 13:16:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: spotting

ar fi fost frumos sa postezi la topicul pe care l-ai deschis initial, adica asta http://forum.anticonceptionale.ro/t3862 … ri---.html ca sa-ti putem urmari povestea, nu sa deschizi cate un subiect nou pt fiecare intrebare pe care o ai.

1. scurgerea aia pe care o descrii e spotting.
2. e normal sa ai spotting in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor, e durata "standard" de acomodare a organismului (mai ales ca tu ai si probleme medicale care impun administrarea de anticonceptionale); poti avea spotting cateva zile, sau cateva saptamani; nu poate nimeni sa-ti spuna cat va dura, depinde de organismul tau.
3. nu modifica nimic
4. daca devine deranjant, adica se transforma in sangerare in toata regula, abundenta, si nu esti in perioada de pauza ca sa poti considera ca ai menstruatie, du-te la doctor; de asemenea e indicat sa mergi la medic daca dupa perioada de acomodare de 3 luni spottingul continua.

daca mai ai intrebari, posteaza-le la topicul initial.

topic inchis

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.