homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help please

#1 2012-07-28 13:55:51

anki_bn
New member
Inregistrat: 2007-05-09

Help please

Buna ziua! Am o problema si doresc sa va cer parerea si un sfat!
De 2 zile am usoare mancarimi in zona genitala si ieri am observat o secretie Alba dar fara miros. Apare localizata intravaginal nu in cant mare dar eu m-am gandit ca s-ar putea sa fie candidoza vaginala.
Nu am avut niciodata,plus fe asta sunt in vacanta inafara tarii deci nu pot merge la doctor.
Mi-am cumparat de la farmacie crema canesten e singura care a dat-o fara prescriptie.
Daca ma poate ajuta cineva va rog frumos! Multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de anki_bn (2012-07-28 13:56:04)

#2 2012-07-30 11:57:09

Brun3tzica
New member
Inregistrat: 2012-07-26

Re: Help please

Bunq.Si eu am trecut prin ce treci tu,la mine era o secretie alba branzoasa insotita de mancarimi dureroase.Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog,dar dak nu poti...Eu ma spalam cu ceai din frunze de nuc,la mine avea efect calmant,sau dak poate sa-ti trimita cineva din tara ovule cervugid,sunt foarte bune.La mine au avut efect,nu stiu la tine dak o sa "functioneze"..big_smile

💓Iubeste-ma cand merit mai putin...atunci am cea mai mare nevoie...hjarta💘

#3 2012-07-30 12:51:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu se introduce nimic in vagin pana nu se fac analize care sa indice exact care-i problema.
te rog nu mai recomanda tratamente din experienta; s-ar putea sa-i faca bine, intr-adevar, dar s-ar putea sa dea de alte belele mai grave.

anki, foloseste crema aia la exterior, pt a calma mancarimea, si cand ajungi in tara fa o cultura de secretie ca sa vezi daca-i candida sau altceva, si pe baza rezultatului analizei ti se va prescrie un tratament corespunzator.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2012-07-30 16:16:23

Ada07
New member
Inregistrat: 2012-03-26

buna...am si eu o nelamurire...prietenul meu a fost plecat 2 luni in strainatate deci timp de doua luni nu am mai avut contact sexual si am incetat sa iau anticonceptionale...insa luna aceasta in 13 cand mi-a venit menstruatia am reinceput sa iau yaz...acum o saptamana prietenul meu s-a reintors si am avut contact sexual in fiecare seara...iar de vreo 3 zile am inceput sa am ceva scurgeri cateodata maronii cateodata pare ca ar fi sange(iar menstruatia trebuie sa imi vina doar in 9 august)...pastilele le-am luat regulat nu am uitat nici una insa sambata si duminica am avut vreo 2-3 scaune moi...exista vreun risc???

#5 2012-07-30 16:26:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, nu e niciun risc, ai spotting fiindca ai facut pauza si e ca si cum ai lua AC pentru prima data

Publicitate

loading...

#6 2012-07-30 17:04:31

Ada07
New member
Inregistrat: 2012-03-26

multumesc mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.