homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Strabism???

#1 2008-11-28 20:57:16

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

strabism???

Buna,fetele!
nu am mai intrat de cateva zile pe aici pt k m-au cam duruot ochii si am incercat sa evit calculatorul.Din cauza durerii de ochi am fost miercuri la un cabinet de oftalmologie (particular,nu in spital) si,in urma unui control, s-a constatat ca nu vad sa citesc la distanta cu ochiul drept.Cu ochiul stang vad perfect.Dna doctor mi-a spus ca am strabism si ca e de mult...dar nu se vede nicio diferenta intre cei doi ochi ai mei.Mi-a dat ochelari cu lentila dreapta de 0,75...Mi-a spus ca trebuie sa-i port permanent si ca nu se mai reface ochiul...Chiar asa de grav e? grater
Cum si-a dat seama ca am strabism?Doar din cauza ca nu vad la distanta sa citesc ?

Iubesc si sunt iubita

#2 2008-11-28 22:52:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: strabism???

facind examen oftalmologic si-a dat seama
eu zic sa porti ochelarii aia pe care ti i-a dat(sau sa mai mergi si la alt cabinet sa mai faci un examen la ochi) si sa nu te ingrijorezi ca nu e mare lucru...doar ca daca nu ne protejam ochii la vreme ajungem sa fie nevoie sa ii tratam, asta e

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-11-29 11:59:07

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Multumesc pentru raspuns!
Am mai fost la un cabinet cu doua saptamani in urma,in spital,si mi-a spus ca ma dor din cauza oboselii...si ca nu am nimic...De aceea m-am dus si la un cabinet particular...
O sa port ochelarii(miercuri ma duc sa-i iau) si sper sa fie bine.

Iubesc si sunt iubita

#4 2012-07-31 16:59:06

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

As dori sa stiu daca cineva s-a confruntat cu strabismul si ce a facut. Fetita mea are strabism si unii medici au propus operatia. Are numai 3 ani jumate si as vrea sa incerc si altceva inainte. S-a operat cineva?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2012-07-31 19:24:32

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

daliana a scris:

As dori sa stiu daca cineva s-a confruntat cu strabismul si ce a facut. Fetita mea are strabism si unii medici au propus operatia. Are numai 3 ani jumate si as vrea sa incerc si altceva inainte. S-a operat cineva?

noi l-am operat pe Tudor la 1 an si 4 luni dupa ce i-am facut tratament de la 5 luni fara niciun folos......daca fetita ta are strabism congenital nu ai nicio sansa sa scapati fara operatie....noi am fost la dr Luminita Teodorescu la clinica Oftalmix si l-am operat la Medlife ( acolo opereaza dr).....daca vrei mai multe detalii despre operatie da-mi mail si-ti raspund la orice intrebare

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.