|
Nu esti logat.
Strabism???#1 2008-11-28 20:57:16
strabism???Buna,fetele! Iubesc si sunt iubita Offline #2 2008-11-28 22:52:55
Re: strabism???facind examen oftalmologic si-a dat seama Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-11-29 11:59:07
Re: strabism???Multumesc pentru raspuns! Iubesc si sunt iubita Offline #4 2012-07-31 16:59:06
Re: strabism???As dori sa stiu daca cineva s-a confruntat cu strabismul si ce a facut. Fetita mea are strabism si unii medici au propus operatia. Are numai 3 ani jumate si as vrea sa incerc si altceva inainte. S-a operat cineva? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2012-07-31 19:24:32
Re: strabism???
noi l-am operat pe Tudor la 1 an si 4 luni dupa ce i-am facut tratament de la 5 luni fara niciun folos......daca fetita ta are strabism congenital nu ai nicio sansa sa scapati fara operatie....noi am fost la dr Luminita Teodorescu la clinica Oftalmix si l-am operat la Medlife ( acolo opereaza dr).....daca vrei mai multe detalii despre operatie da-mi mail si-ti raspund la orice intrebare Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|