|
Nu esti logat.
Buna ziua!#1 2012-07-31 12:52:44
buna ziua!am si eu o nelamurire,am luat anticonceptionale meleva 35,am mers la doctor pentru ca avem durei de sani si mi-a schimbat anticonceptionalele mi-a dat cerazet sa iau 1 luna insa mie nu mi-a mai venit ciclu si am facut un tes si a iesit negativ,mi-am sunat medicul si i-am zis a spus ca este dereglare hormonala sa iao orgametril 2/zi 5 zile insa eu am terminat pastilele de 2 zile si nu mi-a venit.la cat timp dupa ce termin tratamentul cu orgametril ar trebui sa apara ciclu? Offline #2 2012-07-31 13:00:52
Re: buna ziua!la cateva zile dupa (4-5), mai ai putina rabdare Offline #3 2012-07-31 13:08:09
Re: buna ziua!am fost foarte speriata cand am vazut ca am terminat folia de cerazet si am trecut 10-15 zile si nu am avunt nici urma de ciclu am facut testul si dupa am mai stat cateva zile am zis ca vine si am sunat doctorul si a zis ca dupa orgametril 5 zile vine si deja incepusem sa imi fac griji ca au trecut 2 zile o sa mai astep multumesc mult pentru raspuns. dar sunt sanse sa fi gravida daca iei anticonceptionale? Offline #4 2012-07-31 13:50:32
Re: buna ziua!pai nu ar fi trebuit sa-ti dea orgametril atunci, lipsa menstruatiei e unul din cele mai raspandite efecte secundare la AC numai cu progesteron cum sunt cerazette... ai luat si orgametril si cerazette simultan ?? Offline #5 2012-08-01 15:42:48
Re: buna ziua!astazi cand m-am trezi mi-a venit foarte putin maroniu asa,dupa care nu mi-a mai curs...este posibil sa se intample asta de la orgametril? Offline Publicitateloading...
#7 2012-08-01 16:27:03
Re: buna ziua!Buna ziua! va rog mult, explicati-mi si mie urmatoarele analize: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|