|
Nu esti logat.
Care este diferenta dintre condiloame si papiloame?#1 2012-02-08 12:34:13
Care este diferenta dintre condiloame si papiloame?Buna ziua.Am fost diagnosticata cu hpv de un an de zile, in principiu pentru ca mi-a aparut un fel de alunita in zona genitala care a continuat sa creasca pana cand am scapat de ea cu o metoda neortodoxa-otet de mere.De atunci sunt traumatizata de acest virus mai ales ca imediat mi-am facut o analiza de tipaj hpv si mi-a iesit risc oncogen pozitiv.am facut investigatii , papa nicolau-bun, colposcopie-buna, deci in interor nimic!acum dupa 6 luni, mi-a aparut inca o alunita din aceea mica..si apoi inca una tot in zona genitala. mentionez ca au un grad de dezvoltare foarte-foarte lent.Am mers la dermatologie la Colentina si doamna doctor mi-a spus ca sunt papiloame, nu condiloame ,cum credeam eu, si mi-a dat de inteles ca aceste papiloame, desi sunt produce de acelasi virus , nu ar fi asa agresive. Ultima oara a fost editat de dana22 (2012-02-08 12:35:57) Offline #2 2012-02-09 11:44:51
Re: Care este diferenta dintre condiloame si papiloame?Condiloamele genitale sunt excrescenţe rozalii cauzate de anumite tipuri de HPV. Tipurile de HPV care determina condiloame genitale (HPV tipurile 6 şi 11) sunt diferite de tipurile care determina cancerul de col uterin. Chiar şi după ce vedeţi imagini cu condiloame genitale, este posibil să nu le puteţi recunoaşte. Aceasta deoarece condiloamele genitale nu arată ?ntotdeauna la fel. Condiloamele genitale pot fi proeminente sau plate, mici sau mari, solitare sau grupate. De asemenea, unele condiloame genitale pot creşte ?n interiorul vaginului sau colului uterin, ceea ce le face şi mai greu de depistat. Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #3 2012-08-01 21:16:47
Re: Care este diferenta dintre condiloame si papiloame?Buna seara! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|