homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile-cum?

#1 2012-08-02 12:52:44

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Pastile-cum?

Buna.Am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice (am facut si tratament).Anyway, asta o spun doar ca sa intelegeti de ce nu mi-a mai venit de la inceputul lui iunie.In doua saptamani vreau sa merg la mare si nu as vrea sa-mi vina fix atunci (va dati seama ce nasol e sa nu stii niciodata cand iti vine). Pot sa incep o folie de pastile sa fiu sigura ca nu imi vine?
De cand ar trebui sa incep si cum sa le iau (ca in mod normal)?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2012-08-02 12:56:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Pastile-cum?

daca excluzi o sarcina, poti incepe o folie oricand, iar protectia impotriva sarcinii se instaleaza dupa ce inghiti 7 pastile corect.
mai intai du-te la planning, nu lua pastile de capul tau sau la sfatul prietenei/farmacistei/tipei de la dansuri.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-08-02 13:49:35

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Nu ma intereseaza protectia neaparat, vreau doar sa le iau ca sa nu-mi vina tongue Apoi pe viitor o sa ma duc iar la doctor sa-mi schimbe tratamentul pentru problema mea.
Mersi!

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#4 2012-08-03 10:00:27

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

topic inchis.

pt alte intrebari legate de anticonceptionale, posteaza aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t3431 … onale.html

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.