homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi unde iesiti in weekend?-2

#20 2008-01-14 13:05:29

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: voi unde iesiti in weekend?

Lelaina a scris:

adriana18 a scris:

io pt biliard cel mai aproape ma duc in Sereno....si chiar am uitat de Fun Land de la Unirii....super tare acolo......si "micul paris"....super tare

Hehe adriana..poate te stiu din vdr...k si eu stau in colentina,numai k n-am calcat in viata mea in sereno...

hehehe,Lelaina,suntem vecine big_smile Si eu tot in colentina stau si in Sereno ma mai duceam in anu' 1 de facultate,cand mai chiuleam la cursuri lol Nu am ami dat pe acolo de vreo 2 ani,timp in care am vazut ca au inceput sa faca pizza,ma rog..s'au extins big_smile
Imi mai place sa ma duc in Laptaria lui Enache,e muzica cute..mai ales cand sunt concerte live...si la ceainarie,oricare ar fi aia. big_smile

#21 2008-01-14 13:06:39

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

@dana23 a scris:

adriana18 a scris:

pai in general....in mall la filme.....in traffic ...un pub .....

te referi la traffic pub din piata alba iulia??daca da eu am lucrta acolo un an si ceva...e misto atmosfera..

da la acela:) e super....

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#22 2008-01-14 13:08:04

andrutza
Vizitator

Deuzza a scris:

pai..vara: terasa bourbon, terasa crazy, mamaia
iarna: amsters,domino,doors
in cluburi merg rar rar big_smile
cand vine foamea : mc, famous, beta si marco polo la putere big_smile
iar cand nu mergem la suc sau undeva, in parcare la aqua,in port si in cartier pierdem vremea..iarna mai merg si la patinoar iar vara la plimbare in parc big_smile

andrutza,bun suvlaki de la grecesc dar cam mic,eu mananc doua cand ma duc  lol

Eu ma satur cu unul smile oricum e super bun, decat sa mananc in piata Ovidiu mai bine mananc aici nu se compara
deuzza ce faci u in parcare la aqua....liniutze? tongue acolo se duc street-racerii mai mereu

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-01-14 13:08:59)

#23 2008-01-14 15:06:03

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

poi  in  bohem  la  romana  asta  acum  iarna...cafeneaua  actorilor   vara....mai  sunt  cateva  pitite  pe  stradutele  de  la  romana, dar  nu  le'am  retinut sad  si  prin  regie  pt  pizza  si  clatite big_smile

#24 2008-01-14 19:32:15

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

pai eu in Ploiesti merg cam peste tot ca imi place sa vad mereu localuri noi...cel mai mult imi place la Casa Taraneasca un loc super in care am fost o data (m-a dus uby sa pap cei mai buni papanasi hjarta),in Angelo cea mai buna pizza,Kfc papam crispyyyyyyyyyy,mai mergem si la McDonalds si la Cupola...sunt curioasa celelate fete din Pl unde merg...poate aflu loc nou si mumos smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#25 2008-01-14 19:42:34

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

medievall(Am aflat ca a ars ,insa)..mai nou arcade, mergeam si in  pub.am un lapus:D:Dmomentan

take me as i am or watch me as i go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.