homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rog

#1 2012-08-04 21:58:55

alynna01
New member
Inregistrat: 2012-08-04

Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rog

Buna tuturor, sunt noua pe acest forum si as avea nevoie de o parere va rog...

Astazi dimineata am ajuns cu prietenul meu la mare, ne-am cazat si am stat pe plaja... Am simtit de vreo saptamana o durere in zona ovarelor, dar am crezut ca este din cauza chistului pe care il am sau din cauza faptului ca mi-a intarziat menstruatia vreo 2 sapt  sad

Cand ne-am intors in camera de hotel, iubitul meu m-a luat direct la dus... si n-am avut cum sa urinez desi as fi avut nevoie sad am avut contact sexual si m-a durut...dar nu-mi dau seama daca din cauza faptului ca n-am urinat inainte sau din cauza vreunei raceli la ovare.... Dupa ce am terminat contactul sexual si am fost in sfarsit singura in baie m-am dus la toaleta...am urinat normal insa ultimele cateva picaturi de urina erau sange...nu foarte inchis dar oricum suficient... Am fost fericita crezand ca mi-a venit ciclul care tot intarzie sa apara dar nu era asa...

Mentionez ca am 21 de ani si am relatii sexuale neprotejate cu acelasi partener de la 18 ani... in februarie m-am confruntat cu o infectie urinara destul de grava...de fapt litiaza relana acuta mi-a scris doctorul pe fisa...

Ce sa fac??? Este ceva foarte grav faptul ca am urinat cu sange... trebuia sa stam pana pe 10 la mare....unde sa ma duc la doctor, ce sa fac? grater
Va rog, am nevoie de un sfat!

#2 2012-08-04 22:07:01

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rog

Trebuie sa ii spui prietenului tau despre ce e vb, si acum, si pe viitor cand tu mai ai nevoie la baie inainte de contactul sexual.

Zici ca ai relatii sexuale neprotejate.. si ti a intarziat 2 saptamani. ti ai facut vreun test?

daca se mai intampla sa urinezi cu sange, te duci la un spital din constanta, sau cel mai apropiat spital de voi.
si spune i si lui despre ce e vb.

#3 2012-08-04 22:13:29

alynna01
New member

Chiar daca as fi insarcinata nu cred ca ar fi normala hematuria...

Am baut multa apa si am mai fost la baie de 2 ori de atunci si a fost normal...am o durere in zona ovarului drept in schimb...
Nu pot sa-i spun acum ca se panicheaza si el si mai rau imi face... sad

#4 2012-08-05 10:01:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ma gandesc ca durerea e mai degraba de rinichi, nu de ovar ; ori ai o infectie urinara, ori ai eliminat o pietricica (zici ca ai litiaza renala, asta inseamna, pietre la rinichi)
sa mergi sa faci un sumar de urina si o urocultura
daca te doare in continuare si urinezi cu sange mergi undeva la camera de garda

#5 2012-08-05 12:06:20

alynna01
New member

Multumesc pt raspuns...inca ma mai doare in zona ovarului drept dar nu am mai urinat cu sange si nici contact sexual n-am mai avut...
Am vorbit cu o prietena care e studenta la medicina si mi-a spus ca sangele de la sfarsitul urinarii se datoreaza faptului ca am avut contact sexual cu vezica plina si ca poate fi ceva la vezica.... sad Are dreptate?

Publicitate

loading...

#6 2012-08-05 12:59:57

heimdall
Diamond member

se poate, da, cum ziceam, poate ai o infectie urinara

#7 2012-08-05 13:25:00

gyanyna
Membru
Inregistrat: 2012-01-17

Ti-ai putea scurta putin vacanta si pana una alta hidrateaza-te bine, nu sta cu slipul ud pe tine si nu intra in apa. Daca faci febra fuga la spital... nu e de joaca cu rinichii...am avut si eu ceva asemanator si a fost groaznic...

#8 2012-08-05 13:35:29

alynna01
New member

Constientizez gravitatea problemei...dar nu-mi pot scurta vacanta ca nu i-am spus iubitului meu deocamdata...nici n-am apucat sa intru in apa, abia am ajuns ieri...de hidratat ieri nu prea m-am hidratat...am baut o bere pe plaja sad stiu ca n-ar fi trebuit...beau doar apa de atunci...
O sa incerc sa-mi fac maine analizele recomandate de heimdall...
Ar fi indicat sa mai am contact sexual? Plus ca el s-a plans ca il ustura penisul dupa contactul sexual de mai multe ori...poate fi de la candidoza mea nu? Nu are legatura cu infectia urinara sau ce o fi...?

#9 2012-08-05 13:38:57

heimdall
Diamond member

vezi si tu cum te simti, in general daca e infectie urinara contactele sexuale iti agraveaza simptomele
usturimea e de la candida, zic eu

#10 2012-08-05 14:22:18

alynna01
New member

o sa-i propun sa facem sex cu prezervativ si o sa-mi iau un test de sarcina ca trebuia sa-mi vina pe 23 iulie menstra si nu mi-a venit nici astazi...ma gandesc ca de aici ar putea fi durerile de ovar, din cauza chistului ma durea de obicei inainte de menstruatie...avea vreo 5 cm la ultima ecografie... sad dar as putea la fel de bine sa fiu si insarcinata...

#11 2012-08-06 12:02:59

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ar fi bine sa eviti contactele sexuale si sa te vada totusi un medic. da, sangerarea la sfarsitul urinarii poate indica o infectie la vezica. daca e infectie urinara, din pacate nu trece fara tratament, se poate agrava. nu intra in apa rece, ar fi bine sa eviti apa. pacat ca nu te-ai dus la medic inainte de a pleca in vacanta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.