homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru iubitorii de caini...

#1 2007-09-26 00:53:01

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Pentru iubitorii de caini...

Am primit un mail care m-a incantat foarte mult:

Sambata, 29 septembrie, la muzeul Antipa va avea loc o campanie de
adoptie a cainilor maidanezi, eveniment organizat de Fundatia Daisy Hope.
Va asteptam si noi acolo daca vreti sa luati un caine curat,
deparazitat, sterilizat, vaccinat si cu carnet de sanatate.

Daca nu aveti spatiu pentru un astfel de caine, dar totusi puteti sa
ajutati unul, va invitam sa veniti tot sambata, tot la muzeul Antipa, si
in urma unui contract, va alegeti cu un caine pe care voi il ingrijiti
insa care va locui in continuare la adapost. Ii puteti trimite mancare,
castronase, jucarii si toate cele necesare, iar cei de la adapost va
pot trimite poze cu cainele vostru. Acesta nu va fi dat spre adoptie
decat daca voi va dati acordul.

Este nevoie si de voluntari, asa ca, fiti prezenti sambata, 29
septembrie 2007 la muzeul Antipa, pentru a afla cat mai multe detalii si, de ce
nu, pentru a ajuta un suflet de caine (ceea ce in cazul asta nu este
de rau).

Desi nu pot lua niciun caine acasa (din pacate sad ), ma voi oferi voluntar si probabil voi lua in grija un caine... Haideti sa facem toate chestia asta... smile

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#2 2007-09-26 11:01:06

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

Re: Pentru iubitorii de caini...

pacat k nu sunt din bucuresti neutral sigur veneam si eu de voluntar. oricum, foarte buna initiativa celor de la fundatia daisy hope!

29+

#3 2007-09-26 11:09:52

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

big_smile
buna idee abia astept eu am un caine acasa asa ca nu pot sa mai iau una ...dar ma gandesc daca nu vrea mamaia sa-i duc unul la tara:D...si daca nu vrea ea poate ca ma voi oferii voluntar...dar sa vad ce zic si ai  mei  big_smile

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#4 2007-09-26 11:11:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

putin offtopic am la curte o zgatie de caine sare gardu cand pleaca mama in oras si se tine dupa ea o asteapta in fata magazinelor,a bancii a ajuns vedeta in tot orasul rotfl2)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-09-27 00:52:21

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Ma incanta aceasta idee, chiar daca sunt din Timisoara. Poate punem si noi de un eveniment din acesta. wink

Publicitate

loading...

#6 2007-09-27 12:05:38

disguise
Full member

l-am convins pe iubi sa vina cu mine...acum vedem ce-om face acolo...

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#7 2008-01-14 14:32:28

Soleil
Addicted member

Nu am gasit un topic mai potrivit, insa postez aici pentru iubitorii de caini din iasi:

Puteti vizita padocul cu caini al primariei,care se afla la 3 km de iasi,este maxi-taxi spre miroslava,de la piata alexandru sau din nicolina. padocul este intr-un fost grajd,reamenajat,cu cabinet medical,la strada,la iesirea din miroslava. puteti duce acolo mancare pt catei,castroane,haine vechi,paturi,cartoane,pt ca ingheata de frig cateii acolo...programul de vizita e: l-v 13-15,dar se poate intra pana la 20.30,daca nu ajungeti in timpul programului oficial...medicii sunt acolo pana la 21.00.trebuie sa bateti tare la usa...sambata se poate vizita doar de la 8.00 la 16.00,iar duminca de la 10 la 14

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8 2008-01-14 21:56:10

andreea81
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

e trist cand unul din cuplu iubeste animalele si celalalt nu.de foarte mult  timp, incerc sa iau un catelus insa si cu acordul sotului, insa imi repeta vesnic faptul ca au boli, ca poti inhala un fir de par ,care iti poate fi fatal etc etc.e foarte trist.imi doresc foarte mult.sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.