|
Nu esti logat.
Menstruatie prelungita#1 2012-07-13 22:16:01
Menstruatie prelungitaBuna ziua, Offline #2 2012-07-13 22:18:04
Re: Menstruatie prelungitaDeja incepe sa devina ciudat.nu este normal asa ceva.de ce nu te duci la medicul ginecolog? cam cate tampoane sau absorbante schimbi la zi? Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-07-13 22:20:27
Re: Menstruatie prelungitaDin pacate nu sunt acasa si nu ma pot duce la medicul meu asa ca va trebui sa mai astept pana ajung acasa. Offline #4 2012-07-13 22:26:39
Re: Menstruatie prelungitainitial am crezut ca este hemoragie.dar daca schimbi numai doua absorbante la zi nu este ceea ce am crrezut eu. Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-07-13 22:27:30
Re: Menstruatie prelungitaMerci mult oricum. Sper sa fie ok pana ajung acasa. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-13 22:28:40
Re: Menstruatie prelungitacu placere...mai asteapta o parere..imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-08-08 00:41:52
Re: Menstruatie prelungitabuna seara!am si eu cam aceeasi problema.la inceputul lunii iulie am avut menstruatie 6 zile,dupa 5 zile de pauza am avut din nou ink 6 zile si iar pauza 5 zile.pe 27 iulie mia venit iar si nu sa mai oprit,astazi este a 13a zi.am fost la ginecolog la consultatie,mi-a zis ca nu am nimik,mi-am facut analize,am facut ecograf si nimik.poate stie cineva ce poate fi ca dr. a zis ca nu am nimik.mia dat sa iaanticonceptional timp de 3 luni pt reglarea ciclului. Offline #8 2012-08-08 08:46:23
Re: Menstruatie prelungitaBuna, eu am mai fost sub tratament cu anticonceptionale in trecut. La fel mi-a dat doctorul 3 luni pentru reglarea menstruatiei, dar din pacate efectul dorit nu a fost decat in timpul tratamentului si o luna dupa terminarea acestuia, apoi a inceput sa fie iar neregulat. Eu am ajuns pana la urma la doctor si mi-a spus k am avut o raceala puternica....acum nu stiu ce sa cred pentru ca nu am avut dureri, nu pot spune ca a curs foarte mult, doar ca a fost pentru o perioada lunga de timp. Offline #9 2012-08-08 12:32:27
Re: Menstruatie prelungitalacra, in primele 3 luni de administrare e normal sa ai sangerari peste pastile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-08-08 12:38:01
Re: Menstruatie prelungitaEu cand am luat anticonceptionalele le-am luat la sfatulul luni medic ginecolog care mi-a spus k vor functiona k si tratament pentru reglarea menstruatiei. Nu k dak vreu sa am o menstruatie regulata voi fi nevoita sa iau anticonceptionale toata viata. Asta am incercat sa spun. Offline #11 2012-08-08 12:41:31
Re: Menstruatie prelungitapai nici nu te-am contrazis, eu am zis doar cum sta treaba de fapt daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2012-08-09 08:48:55
Re: Menstruatie prelungitabuna,deci e ceva normal daca iau anticonceptionale si am sangerari.dar nu se mai opreste,schimb cam 2-3 absorbante pe zi,e ca un ciclu menstrual normal dar fara dureri.am deja 15 zile de cand imi curge,nu sa mai oprit.dati-mi un sfat ,ce sa mai fac? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|