homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Puncte sub unghie!!!!!

#1 2012-07-31 16:56:50

mihaela_23i
New member
Inregistrat: 2011-12-21

puncte sub unghie!!!!!

Buna ziua.
Acum cateva zile am observat sub unghia de la degetul mare al piciorului stang niste puncte mici grena ( de dimensiunea unei intepaturi de ac, 3-4 la numar ).
Sunt foarte stresata.
Am fost la medic, mi s-a facut o radiografie si mi-a dat un tratament cu antiobiotic (augumentin 2pastile/zile) + arcoxia ( 1pastila/zi) + biopron, timp de 5 zile.
Ce poate sa fie? Nu-mi aduc aminte sa-mi fi cazut ceva pe picior, sa ma fi lovit, e drept ca ne-am intors din vacanta unde am mers destul de mult pe jos, dar cu pantofi comozi.
Multumesc anticipat.

#2 2012-08-09 14:10:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: puncte sub unghie!!!!!

draga mea,
punctele in cauza sunt cel mai probabil semn de singerare subunghiala....care sa fie cauza ei, greu de zis insa nu vad motive de panica fiindca e foaRTE POSIBIL CA PANTOFII ACEIA, ORICIT DE COMOZI, SA FI FACUT TOTUSI UN MICROTRAUMATISM ACOLO la atita mers pe jos

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.