|
Nu esti logat.
Yasmine - anticonceptionale#1 2012-07-29 07:44:57
yasmine - anticonceptionaleBuna ziua! Am inceput sa iau yamine la recomandarea ginecologului. Pentru ca nu am avut sangerari abundente, ci doar mici pete, nu l-am luat din primele 3 zile. Problema e ca am ajuns la a 16-a pastila si menstruatia mea inca nu s-a oprit. Deoarece e cald afara dupa cum spuneam nu e vorba de o sangerare abundenta... desi e destul de scarboasa, un fel de mazga neagra. Am facut datorita caldurii si a purtarii tampoanelor o infectie urinara si am luat Sumetrolim...afecteaza eficacitatea contraceptionalelor? Si recent de vre-o cateva zile mi-a aparut un hemoroism...poate fi legat? Offline #2 2012-08-09 15:20:21
Re: yasmine - anticonceptionalee hemoroid nu hemoroism si nu, nu e legat cu contraceptivele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|