|
Nu esti logat.
Menstruatie de culoare neagra#1 2008-09-02 10:54:37
menstruatie de culoare neagraBuna fetelor, Offline #2 2008-09-02 11:07:58
Re: menstruatie de culoare neagraioana, nu e nici o problema....daca iei contraceptive sau ai luat Postinor in ultima luna, asta e explicatia...nimic grav... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-09-02 11:12:19
Re: menstruatie de culoare neagraiau logest...chiar asta vroiam sa mai scriu...am uitat sa precizez ca iau anticonceptionale...mi-e frica numai sa nu raman insarcinata...si m-am gandit sa nu fie si asta un semn...multumesc mult doctoressa....m-am linistit acum Offline #4 2008-09-02 11:23:47
Re: menstruatie de culoare neagracu drag...e de la logest sigur, nici vorba de sarcina si nu te strersa ca nu e semn de vreo problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-09-02 11:28:54
Re: menstruatie de culoare neagrasunt deja la a cincea folie si nu am patit pana acum asa ceva...de-aia nici nu m-am gandit ca ar fi d la logest Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-13 23:24:12
Re: menstruatie de culoare neagrami-a venit menstruatia si e foarte inchisa la culoare, aproape neagra si nu pot spune ca e lichida, mai mult inchegata...asta e deja a4a zi, e redusa cantitativ, de fapt putina este mereu. care ar putea fi cauza? de obicei ma dureau sanii cand imi venea, dar acum nu m-au mai durut...mentionez ca nu iau anticonceptionale si nici nu am luat postinor...am facut sex, dar doar protejat. va rog, lamuriti-ma...sunt cam speriata Offline #7 2009-06-13 23:42:11
Re: menstruatie de culoare neagraandra04, si mie mi s-a intamplat de cateva ori asa... nu cred ca am vreo explicatie pentru chestia asta, probabil o fi fost vreo raceala sau mai stiu eu ce... nu te ingrijora, cel putin daca nu te simti cu musca pe caciula nu ai de ce... Offline #8 2009-06-13 23:49:05
Re: menstruatie de culoare neagrada mi s-a mai intamplat si mie sa fie asa ....de cul inchisa si cheaguri ....nuj dc ...chiar am sa intreb dr cand ma duk ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #9 2009-06-13 23:51:28
Re: menstruatie de culoare neagramultumesc, fetelor, m-am mai calmat...macar nu mi s-a intamplat numai mie...am o menstruatie foarte ciudata, vine cam la o luna si jumatate...posibil sa fie o raceala de data asta, pt ca imi vine des sa merg la toaleta si fac putin si ma si ustura... Offline #10 2009-06-14 00:01:33
Re: menstruatie de culoare neagraasta nu e bine ....mai bn mergi la un control k ceva acolo e ...nu sta asa ..be the best ...fuck the rest )) Offline #11 2012-06-08 10:31:10
Re: menstruatie de culoare neagraBuna, am si eu o problema asemanatoare, astazi dimineata m-am trezit cu o pata neagra ca taciunele de menstra, in general are culoare rosie, are aspect curat. Am terminat a 3-a folie de Diane 35 care le iau pentru chisturi, iar cu 5 zile inainte de mentra si chiar si azi am avut niste migrene de imi venea sa vars de durere, ar trebui sa imi fac griji? Offline #12 2012-06-08 11:21:30
Re: menstruatie de culoare neagraMa ajuta si pe mine cineva? Offline #13 2012-06-08 15:34:18
Re: menstruatie de culoare neagraeu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji, cu siguranta e din cauza anticonceptionalelor Offline #14 2012-08-11 15:22:42
Re: menstruatie de culoare neagrabuna ziua, va rog raspundeti-mi, de cateva zile am o scurgere,probabil inceputul perioadei de ciclu dar este de culoare maronie spre negra, in cantitate mica, am renuntat de mult timp la anticonceptionale, ce poate fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|