|
Nu esti logat.
Pilule 5 ani#1 2012-08-07 12:07:02
Pilule 5 aniBuna. Stiu ca sunt inconstienta, dar as vrea sa stiu ce sa fac. Iau pastile de 5 ani pt ca am vrut sa imi incep viata sexuala. Am incercat, ma doare, mi-e frica, ma panichez. Am devenit frigida. Nu am renuntat la pastile, pt ca m-am temut sa nu se intample minunea si eu sa raman insarcinata, plus ca mi-a reglat menstra. Am ajuns foarte deprimata. iubind dincolo de moarte Offline #2 2012-08-07 13:03:40
Re: Pilule 5 aniPoti merge la ginecolog sa vezi daca ai cumva un himen rigid, dar inteleg ca la tine problema e mai mult de natura psihologica Offline #3 2012-08-07 13:24:20
Re: Pilule 5 anida, eu cred ca e psihicul. sunt foarte incordata si picioare si tot. am vazut ca la cancerul de col unul din factori favorrizanti sunt AC. prin compozitia lor hormonala sau prin contacte sexuale neprotejate? Iau pastile dupa ce am fost la planning acum 5 ani si pentru ca tot incerc, mi-a fost teama de o sarcina in urma ejacularii. nu stiu daca fac bine. iubind dincolo de moarte Offline #4 2012-08-07 13:37:32
Re: Pilule 5 aniar putea fi factor favorizant prin prisma faptului ca ai contacte cu risc dpdv al bolilor cu transmitere sexuala (HPV de exemplu), nu altfel. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2012-08-11 12:50:42
Re: Pilule 5 anipilulele pot sa scada drastic pofta de sex; astfel, cu o lubrifiere insuficienta, este dureros. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-11 13:11:47
Re: Pilule 5 anieu nu inteleg de unde a tras concluzia ca-i frigida, daca inca e virgina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-08-12 21:27:34
Re: Pilule 5 aniPay pentru ca mi-e foarte teama chiar si dupa 5 ani de relatie. poate nu frigida, dar bolnava psihic, anormala. acum ma gandesc ca fiind virgina, o sa mor de cancer, pentru ca nu pot face control ginecologic, de care iar probabil mi-ar fi frica sa ma atinga. iubind dincolo de moarte Offline #8 2012-08-12 22:47:32
Re: Pilule 5 aniai putea face chiar si virgina o vizita la ginecolog, doctora ti-ar spune eventual daca ai un himen prea rigid de ti-e asa greu sa il rupi ; in cazul asta s-ar putea rezolva "problema" tot la ginecolog, ca sa nu trebuiasca sa te chinui cu partenerul. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-08-12 23:10:02) Offline #9 2012-08-12 23:51:08
Re: Pilule 5 animultumesc pt incurajari. trebuie sa ma relaxez mult psihic, am intrat instr-un stres existential. noapte linistita tuturor! iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|