homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Par permanent

#1 2011-01-27 21:28:03

KuTa
New member
Inregistrat: 2011-01-27

par permanent

Salut, stiu ca ss-a tot vorbit despre acest subiect. Si eu vreau sa`mi fac parul permanent, dar nu stiu cum va iesi.Eu am parul des, bogat, ondulat spre cret, dar nu sta tot impul asa. As vrea sa postati si voi poze, cele care v`ati facut, sa am idee cum o sa iasa chicot

#2 2011-01-28 11:48:27

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: par permanent

eu am fost facuta permanent anul trecut si vreau sa iti spun ca, conteaza foarte mult coafeza. In cazul meu (am parul subtire,putin bang ) si am fost extrem de bine permanent  chicot - mi-a facut pemanentul cel mai usor ca sa zic asa (a durat doar 3 luni) dar a fost super nu am fost nici matura, nici nu l-am ars, nu a trebuit sa il tund totul a fost super  happydance conteaza foarte mult sa stie sa te faca coafeza. Pe mine m-a chemat cu cateva zile inainte si mi-a pus o singura suvita sa vada cum se comporta parul..trebuie urmati cativa pasi destul de importanti plus ca depinde si de lungimea parului. Iti doresc multa bafta si ai mare grija unde alegi sa mergi  goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-01-28 12:35:30

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Apropo de permanent, am o intrebare mai stupida lol
Se poate pune permanent cu bucle mai mari? Nu vreau par cret cret, vreau sa semene a bucle pe bigudiuri big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2011-01-28 12:43:26

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nu.  neutral
Am intrebat si eu ca am vrut aceeasi chestie si mi-a zis coafeza ca nu, ca se poate pune doar pe bigudiuri din alea mici, sunt 2 marimi - mici si foarte mici. Am intrebat de ce nu se poate pune pe bigudiuri medii, sa zicem, cum sunt cele cu scai si a zis ca nu sta parul. N-am mai aprofundat pt ca oricum deja avussem permanent de 2 ori si am fost fericita ca am scapat de el.
Daca esti din Bucuresti, poate gasesti ceva salon modern, cu cine stie ce tehnici noi si revolutionare si se poate.  smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#5 2011-01-28 12:50:17

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar daca iti pui doar cateva suvite, nu tot paru ? hmm Si eu m-am gandit la varianta un permanent usor ca nici paru meu nu mai sta cum trebuie, sta cum e mai rau: nici ondulat nici drept neutral si ma exaspereaza.Eu am firul gros si putin par lol

Publicitate

loading...

#6 2011-01-28 12:51:46

yoyolina
Moderator

Ce aiurea sad nu vreau sa arat ca un pudel lol
Summer, si parul meu  e cu fir gros, doar ca e si des si nu sta nicicum, decat daca il intind.

#7 2011-01-29 00:24:25

KuTa
New member

Nici eu nu vreau sa imi iasa "oaie" as vrea bucla asa lunga. Mi`e teama sa nu il ard pentru ca il am bogat apoi o sa se vada. O intrebare: dupa permanent cum iti sta e aspuru? asa ca sarma? eu as vrea sa fie bucla bucla nu o tentativa de ondulare cum am mai vazut poze...se simte la mana ca este aspru?

#8 2011-01-29 09:27:04

yoyolina
Moderator

Depinde si de par. Dar daca bagi mult balsam in el si ai cat de cat grija, ar trebui sa fie ok smile In primele zile oricum o sa stea ca sarma, la mami asa era, dar dupa aia arata mai omeneste.

#9 2011-01-29 18:38:15

KuTa
New member

nu poate sa puna cineva link cu poza:D?

#10 2012-02-19 17:51:36

crid
Full member
Inregistrat: 2012-01-03

hey, hello.
vad ca nu a mai postat nimeni nimic pe aici de ceva vreme...oare sa se fi demodat permanentul?lol glumesc big_smile

si pe mine ma bate gandul sa il fac somehow permanent dar as vrea sa mai aflu si alte pareri.
Principala mea problema e ca parul, desi des, fir gros, destul de lung, este cam uscat/aspru si se despica destul de repede (desi folosesc balsam special de la o vreme,tot degeaba)

vroiam sa intreb daca stiti daca ar merge sa faci parul permanent dar nu pe bigudiuri ca sa iasa bucle rotunde..ci in genul ala cum ramane dupa ce desfaci coditele impletite. cat de rau risc sa imi ard/usuc parul? merge daca se foloseste mai putina solutie de permanent? banuiesc ca nu o sa tina mult in cazul asta.
Merge sa folosesti solutia pe par impletit si apoi desfacut, dupa procedura aia de stat cu casca pana ti se prajeste creierul? sau  se folosesc chestii special create, cum sunt bigudiurile pt par ondulat?

chestia cu o suvita facuta, pt a vedea cum reactioneaza parul ar fi ceva. dar daca nu iese bn, nu e aiurea cu o singura suvita? lol

Ultima oara a fost editat de crid (2012-02-19 18:00:21)

That which doesn't kill us makes us stronger!

#11 2012-02-19 18:12:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cum zici tu il poti face cu un ondulator
daca zici ca ai deja parul uscat si despicat numai permanent nu-ti trebuie...

#12 2012-02-19 18:19:16

crid
Full member

sad stiu ca risc sa il stric f rau. nici placa nu pot sa folosesc, sa stea si el frumos, pt ca la fel de rau ii fac.
dar parca m-am saturat si sa il impletesc o data la 2 3 sapt ca sa stea o zi frumos
cu ondulatorul iese..ondulat. de la coditele impletite, gen "spic" dar mai dese - 4- 7codite-, sta altfel. de asta intrebam daca o merge cu  solutia de permanent asa
merci

#13 2012-02-19 18:23:40

heimdall
Diamond member

eu sigur am vazut reclame la ondulatoare care faceau si modelul asta pe care il vrei tu...  cineva care are poate sa ne spuna

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-02-19 18:24:00)

#14 2012-02-19 18:38:59

crid
Full member

daa? nu stiam, scuze. eu am ramas cu imaginea ondulatorului demodat, de demult big_smile

dumbom ar fi valabil in cazul meu. cer una si spun alta big_smile

Ultima oara a fost editat de crid (2012-02-19 18:45:26)

#15 2012-02-19 18:43:40

heimdall
Diamond member

hai ca m-am lamurit, ce vrei tu se cheama creponat, deci ondulatorul trebuie sa aiba accesoriu pentru creponat sau exista aparate /placi care creponeaza ... mai invat si eu chestii  dumbom

#16 2012-08-13 14:38:15

madalina_1
Membru
Inregistrat: 2009-06-23

Buna ziua tuturor,
Va scriu in speranta ca poate a mai trecut cineva prin experienta asta.
Am parul mediu,cu fir subtire,foarte drept si  fara volum (lipit de cap) si am fost acum cateva zile la un salon de infrumusetare pentru permanent.
Dupa 1 ora de stat cu solutie in cap si dupa spalatul de rigoare facut in salon am constatat ca parul meu era la fel de drept ca atunci cand am intrat.
Desi am fost asigurata ca la parul meu va iesi un permanent frumos, explicatia coafezei a fost ca "permanentul nu prinde pe parul meu".Precizez ca parul nu este ars deloc si miroase putin a solutie.
E posibil asa ceva? A mai intalnit cineva situatia asta?

Multumesc anticipat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.