homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma intreb daca e un cadou bun sau nu

#1 2012-08-15 14:44:31

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Ma intreb daca e un cadou bun sau nu

Sunt curioasa daca ati primi cadoul de care o sa va spun imediat de la o persoana invitata la ziua voastra de nastere, ati fi multumite, fericite, bucuroase de idee sau nu.

Mentionez ca nu-s cine stie ce prietena cu respectiva fata, ne cunoastem datorita unor imprejurari, ne intelegem bine, am ajutat-o de multe ori cu niste chestii si azi m-a invitat la ziua ei. Am zis ca vin, iar de atunci, adica de vreo 2 ore, ma gandesc ce sa-i iau.

Si m-am hotarat intr-un final sa-i scriu pe o hartie frumos decorata (am gasit pe net) niste randuri amuzante si inventive despre cum o vad eu pe ea, in sfarsit, am un plan in minte, dar inca nu-i definitivat. Apoi, ma gandeam sa inramez respectiva hartie, dar tot ar mai trebui ceva. Ma gandeam la o ciocolata buna, mai scumpa, ceva diferit, am vazut pe net Godiva, doamneeeeeeeee, am salivat pana mi-a venit rau la ce-am vazut acolo, insa nu pot sa iau asa ceva ca nu se gasesc in orasul meu (adica, nici nu cred ca sunt in RO).

Bineinteles ca o sa-i iau si niste trandafiri sau vad eu, ma orientez. Deci, ce spuneti, daca ati primi asta, ati fi bucuroase? Eu nu ma pricep la cadouri, de fapt n-am bani sa iau cadouri misto, ca aici e toata chestia.

Tipa face 18 ani.

#2 2012-08-15 15:17:37

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Ma intreb daca e un cadou bun sau nu

Pai eu as vota pt o cutie de bomboane mai de Doamne ajuta si un buchet de flori. Clasic

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#3 2012-08-15 15:46:57

Mentirosa
New member

Ferrero Rocher. Sunt mai mult decat ''Doamne ajuta''. Sunt un fel de ''Doamneee, mai da-mi".

Sa ma duc doar cu atat mi se pare cam putin si, nu stiu, fara semnificatie, prea sec.

#4 2012-08-15 15:52:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Si eu la majoratul meu am primit cateva cadouri mai simple, fara pretentii, dar cu semnificatie si oferite cu cele mai bune intentii, iar pe mine m-au bucurat mult. Sunt amintiri pe care le pretuiesc mult, probabil ca mai mult decat pretuiesc bijuteriile si hainutele. Eu zic ca e o idee buna, dar asta e doar opinia mea.

#5 2012-08-15 16:30:17

Mentirosa
New member

Asa si eu, mai ales ca nu am cine stie ce legaturi cu sarbatorita, doar la stadiul de cunostinte.
In fond, suntem niste copii, nu avem bani pentru chestii grandioase. Sigur, am putea cere de la parinti, dar unii nu au, cum e si cazul meu.

Sper sa schite un zambet citind randurile pe car ei le voi scrie. big_smile

Publicitate

loading...

#6 2012-08-15 22:22:11

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Ia-i si o carte buna. Merge adaugata la ideea cu hartia inramata. wink

#7 2012-08-16 05:18:10

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Depinde si ce fel de persoana este ea. Daca e mai pretentioasa spre exemplu s-ar putea sa i se para putin.
Mie mi-ar face placere sa primesc asa ceva, spre exemplu. Dar, cum spunea si Heart, ar merge si o carte buna pe langa.

#8 2012-08-16 11:24:51

Mentirosa
New member

I-am luat o cutie impachetata foarte frumos de praline belgiene si am scos hartia de care va spuneam la un copy-center. Am gasit si-o rama, e simpla si se potriveste foarte bine cu hartia. Urmeaza sa-i scriu, o sa ma chinui sa fie un scris aparte, mai artistic (ma refer la forma literelor, nu la continut). Si florile, bineinteles.

Carte nu-i iau pentru ca nu-i genul care sa citeasca. Sigur, o carte buna, interesanta, de rasfoit lejer, ar fi fost ok, insa in orasul meu micut nu gasesc asta si avand in vedere ca nu-i o impatimita a cartilor, n-are niciun rost sa-i iau literatura grea.

Multumesc tuturor pentru sfaturi!

Ultima oara a fost editat de Mentirosa (2012-08-16 11:25:21)

#9 2012-08-16 11:48:49

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Poti sa faci si tu cadou mai departe din cadourile pe care le`ai primit tu de ziua ta wink unii prieteni asa faceau smile

#10 2012-08-16 12:17:33

Mentirosa
New member

Nu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.