homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare?!

#1 2012-08-17 16:56:16

iulianaelena
New member
Inregistrat: 2010-02-17

dereglare?!

Buna fetelor,
Acum doua luni am inceput sa tin dieta dukan care are rezultate extraordinare (-22 kg pana acum) insa ma confrunt cu o problema care am inteles ca este normala atunci cand ti diete mai severe.este posibil ca menstruatia sa intarzie din cauza dietei?daca da,pana la cate zile?
O sa fac si un test de sarcina ..mai tarziu....a trecut doar o zi peste data la care trebuia sa-mi vina .
Am toate simptomele...ma dor sanii,burta si zona lombara exact ca atunci cand imi venea menstruatia ...insa nu apare!!grater

Merci.

Iuliana

#2 2012-08-17 17:50:53

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: dereglare?!

si o intarziere de o zi te ingrijoreaza? fii serioasa.

intr-adevar, dietele te pot deregla, mai ales daca sunt stricte; dukan mi se pare relativ ok, dar avand in vedere ca probabil ti s-a schimbat metabolismul si organismul primeste alte chestii decat cele cu care e obisnuit, e normal sa ti se deregleze ciclul; fa-ti probleme de la o saptamana de intarziere incolo.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.