homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor, s-a rupt prezervativul

#1 2012-08-02 00:40:12

pancakes
New member
Inregistrat: 2012-08-02

Ajutor, s-a rupt prezervativul

Buna. Am o intrebare si nevoie de ajutor. Ieri am avut contact sexual cu prietenul meu, dupa ce am terminat el a fost la baie a urinat si s-a spalat in zona respectiva. Cand s-a intors, am vrut s-o facem din nou. La un moment dat lui i-a sunat telefonul si a observat ca se rupsese prezervativul. Tot capatul... El nu a ejaculat, si nu crede ca a avut vreun precum... Nu a fost prima oara, doar am mai facut-o de atatea ori. Dar nu pot dormi linistita, ciclul mi-a venit in 21 si s-a terminat in 26, eram in a 16-a zi, si incepuse perioada de fertilitate. Cate riscuri sunt sa fii ramas insarcinata?sad Nici nu am luat pilula de a doua zi... Nu mai pot sta inca 2 saptamani pana fac un test sau pana luna viitoare cand imi vine ciclul, abea pot dormi. Imi cer scuze daca acest subiect a mai fost discutat

#2 2012-08-02 00:51:49

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Re: Ajutor, s-a rupt prezervativul

Stai linistita, esti ok, din punctul meu de vedere.

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#3 2012-08-02 01:04:04

pancakes
New member

multumesc mult Jasmina, chair aveam nevoie sa aud asta. Sunt si minora, nu ar fi fost ceva foarte placut sa se intample. El s-a panicat si mai tare, nici macar nu mi-a zis, numai astazi vad capatul de prezervativ cand m-am dus la baie. M-am suparat tare, dar e un baiat ft bun si am inteles ca s-a panicat, dar ma tot gandesc ca daca mi-ar fi zis macar m-as fi spalat imediat sau as fi luat pilula cand era timpul sad. As vrea sa fac totusi un test de sarcina; ciclul in mod normal imi vine pe 18. Am si ceva dureri abdominale de ieri, dar pot fi din cauza ca n-am prea mancat. Azi am si mancat, dar continua sa ma doara. Poate fi un simton sau ceva de genul? Si cand as putea face testul, si cam cat costa unul? n-am gasit pe internet..  cesafac

#4 2012-08-02 01:11:47

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

stai linistita sunt putine sanse sa fii.. nu prea ai de unde.. nu se ramane insarcinata asa usor.. stai linistita

un test de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul cu risc, deci mai ai de asteptat.

ce dureri zici tu ca ai , ai ca ti e groaza acum, si stau si te gandesti si iti faci griji si te framanti... gandeste te unpic asa, si sa zicem ca ai ramas, de ieri pana azi sa ai simptome.. nu spun ca ai ramas, spun ca te panichezi si ca exagerezi...

asa ca stai linistita. un test este in jur de 10 lei.

#5 2012-08-02 01:15:49

pancakes
New member

multumesc mult. ce util e site-ul asta!smile va mai tin la curent, pana in 18 imi tin degetele incrucisate  buga

Publicitate

loading...

#6 2012-08-02 02:01:46

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

stai linistita serios, copiii se fac mai greu de atat.

#7 2012-08-03 01:48:28

pancakes
New member

of, burta ma doare iara. e ca si cum m-ar intepa, iar acum am si senzatie de voma. are vreo legatura sau sunt doar exagerat de paranoica?sad as vrea sa stau linistita, sa ma duc la medicul de familie, dar nu-i pot zice ca mi-am inceput viata sexuala daca m-ar intreba neutral , suntem si prieteni de familie. adevarat e ca nici nu am mai mancat regulat, poate mi-am si dat metabolismul peste cap sau ceva de genul...  hmm  grater

#8 2012-08-03 09:23:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

n-ai cum sa ai simptome de sarcina la 2 zile de la asa zisa "fecundare"; ba mai mult decat atat, chiar si in cazul in care ar exista un ovul fecundat pe undeva prin tine, el nu este inca perceput de organism; implantarea are loc dupa o saptamana, o saptamana jumate, de-abia atunci organismul tau ar putea da semne de sarcina.

daca esti destul de mare ca sa faci sex, ar trebui sa stii si anumite chestii; deci calmeaza-te ca n-ai cum sa fii gravida, pune mana pe o carte, invata cum se fac copiii, citeste despre fecundare, implantare, hormoni si simptomele sarcinii smile si nu, n-o zic cu rautate.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#9 2012-08-19 13:40:52

pancakes
New member

Buna din nou smile. Revenind cu "stiri"... Eu am in mod normal ciclul regulat, si intotdeauna inainte sanii mi se umflau si ma dureau putin, si incepeau durerile groaznice de spate. Ciclul trebuia sa-mi vina ieri, dar ok, o zi de intarziere nu e asa mare panica, dar nu simt nici macar un disconfort in zona bazinului iar sanii i-am avut uimitor de mari, si inca mai sunt. Maine dimineata o sa fac un test de sarcina cum am trecut 2 saptamani. Durerile de  burta inca continua, pana sa imi dau seama ca mi-a intarziat ciclul eram aproape convinsa ca s-ar putea sa am ulcer la stomac sad o sa merg la doctor imediat ce imi va veni ciclul ca sa rezolv si problema asta. am de ce sa fiu ingrijorata?sad

#10 2012-08-19 14:18:16

yoyolina
Moderator

testul de sarcina din urina se face la 3 saptamani de la contact; daca vrei sa faci testul mai repede, du-te la un laborator si fa testul din sange.

#11 2012-08-19 14:53:57

pancakes
New member

am inteles.. dar dupa parerea ta, am de ce sa fiu ingrijorata?

#12 2012-08-20 09:34:38

yoyolina
Moderator

eu zic ca nu smile

#13 2012-08-21 09:28:44

pancakes
New member

Azi se fac 3 saptamani de la contactul sexual si am facut un test de sarcina si a iesit negativ  majoreta instant defapt mi-a zis ca e negativ lol... dar totusi, ciclul nu mi-a venit inca, a intarziat 3 zile. acum mai astept smile multumesc ft mult fetelor, mi-a prins ft bine sa vorbesc cu voi in timpul acela  buga

#14 2012-08-21 09:31:08

yoyolina
Moderator

daca intarzie mai mult de o sapt, du-te la ginecolog si fa o ecografie; sa nu cumva sa fie alte probleme pe-acolo smile

#15 2012-08-21 15:47:54

pancakes
New member

Hello menstruatie! <3

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.