|
Nu esti logat.
Tiroida sau gusa#1 2008-01-15 19:16:52
tiroida sau gusabuna as avea mai multe informati daca ma puteti ajuta in legatura cu tiroida sau gusa mi sa gasit de o sapt gusa medie de 26mm si 8mm mi sa dat pe baza de iod jodthirox timp de 1 an dar nu stiu ce se intampla dupa un an va rog sa mi dati informati daca stiti http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #2 2008-01-16 12:43:34
Re: tiroida sau gusanu stim ce se va intimpla peste un an, depinde de starea ta de acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-01-16 14:25:28
Re: tiroida sau gusacunosc pe cineva care a luat medicamentul de care zici si ceea ce am observat eu la ea e ca a slabit....daca asta ar fi un detaliu semnificativ pentru tine.nu ai facut si o ecografie la tiroida? ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #4 2008-01-16 14:37:22
Re: tiroida sau gusaam facut si o ecografieunde acolo mi-a zis dimensiunile ca slabesc aia e bine ca orcum vreau se poate sa-mi apara de la nastere inainte nu am avut probleme si apropo daca slabesc in timpul tratamentului ce se intimpla dupa ma ingras si gusa revine la marimea initiala mantionez ca tratamentul mi-a dat pe un an http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #5 2008-01-16 14:40:21
Re: tiroida sau gusaprobabil si sigur ca acele pastilute le vei lua atat timp cat va considera medicul necesar....dar se poate sa ai recaderi de iod si sa trebuiasca sa le iei din nou.vezi ce zice doctorul.am si eu niste noduli pe tiroida.mici, dar nu necesita nici un tratament.sunt de la stress....cica.... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|