homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema urgenta :(

#1 2012-08-16 14:56:18

AndreeaCosmina90
New member
Inregistrat: 2011-04-30

problema urgenta :(

Buna fetelor! Am si eu o problema. De cateva zile, atunci cand fac pipi simt o arsura usoara, o usturime si in acelasi timp, o mancarime, nu foarte pronuntata. Nu am niciun fel de secretie anormala,totul este ok din punctul acesta de vedere. M-am gandit ca poate am o infectie urinara,dar nu pot sa spun ca merg la toaleta extrem de des, desi merg mai des decat in mod normal. Momentan nu pot sa ajung la medic, ma puteti ajuta?

#2 2012-08-16 14:59:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: problema urgenta :(

deocamdata ai grija sa bei multe lichide (ceaiuri diuretice daca poti, de exemplu Diurosept de la Fares) si poti lua suplimente pe baza de merisor cum e Urinal
daca tot nu trece mergi si fa un sumar de urina si o urocultura

#3 2012-08-16 18:48:21

Alexa28
Full member
Inregistrat: 2011-12-09

Buna fetelor!Revin cu o intrebare! Cam de aprox 2 ani iau Ac, nu am respectat intocmai "regula", adica mai luam 4 luni, mai le lasam 3 si tot asa. Am vrut luna trecuta sa le reiau(am CM neregulat) insa nu mi-a venit. Intr-adevar am avut contact sexual insa de scurta durata. Am luat Duphaston (5 pastile cum mi-a recomandat si doctoressa mai demult) insa am avut doar spotting. Evident ca m-am speriat si am facut un test care a iesit negativ. Nu inteleg de ce nu mi-a venit, cand am mai luat Duphaston nu am avut nicio problema, mi-a venit dupa 3 zile. Spuneti-mi, va rog, ce pot sa fac? Sa reiau alte 5 zile Duphaston, sa-mi mai fac un test? Ce ramane de facut? Am inteles ca doctoressa a intrat in concediu si nu ma pot duce la cabinet. Astept raspunsul vostru, va multumesc!

#4 2012-08-17 03:41:42

AndreeaCosmina90
New member
Inregistrat: 2011-04-30

Multumesc  mult heimdall! Asa o sa fac. puss

#5 2012-08-17 09:11:26

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Alexa28 a scris:

Buna fetelor!Revin cu o intrebare! Cam de aprox 2 ani iau Ac, nu am respectat intocmai "regula", adica mai luam 4 luni, mai le lasam 3 si tot asa. Am vrut luna trecuta sa le reiau(am CM neregulat) insa nu mi-a venit. Intr-adevar am avut contact sexual insa de scurta durata. Am luat Duphaston (5 pastile cum mi-a recomandat si doctoressa mai demult) insa am avut doar spotting. Evident ca m-am speriat si am facut un test care a iesit negativ. Nu inteleg de ce nu mi-a venit, cand am mai luat Duphaston nu am avut nicio problema, mi-a venit dupa 3 zile. Spuneti-mi, va rog, ce pot sa fac? Sa reiau alte 5 zile Duphaston, sa-mi mai fac un test? Ce ramane de facut? Am inteles ca doctoressa a intrat in concediu si nu ma pot duce la cabinet. Astept raspunsul vostru, va multumesc!

Dacă testul de sarcină l-ai făcut după cel puțin 21 de zile de la contactul cu risc, rezultatul e ok.
Dacă tot nu-ți vine menstruația, mergi la ginecolog, pentru un consult.

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#6 2012-08-21 20:23:27

Alexa28
Full member
Inregistrat: 2011-12-09

your.dream a scris:

Alexa28 a scris:

Dacă testul de sarcină l-ai făcut după cel puțin 21 de zile de la contactul cu risc, rezultatul e ok.
Dacă tot nu-ți vine menstruația, mergi la ginecolog, pentru un consult.

Da, l-am facut la 21 de zile. Insa as vrea sa stiu daca pot sa mai iau inca 5 zile Duphaston..sau mai mult sau mai putin?Ms de raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.