|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2012-08-19 15:35:17
intarzierea menstruatieibuna ! am nevoie de ajutorul vostru urgent , sunt foarte stresata in primul rand ca nu stiu exact la cate zile e o menstruatie normala din cate am citit la 28 de zile numarate din prima zi a menstruatiei ???? daca ar fi asa eu am avut ultima menstruatie pe 19 iulie deci pe 15 ar fi trebuit sa imi vina insa nu mi-a venit nici pana acum desi azi suntem in 19 ....... pe 25 iulie mi-a trecut si pe 27 am avut contact sexual insa a fost protejat, dar am observat ca prezervativul sa tras si a curs putin dar mm ridicat repede insa e posibil sa fi curs mai de mult si sa nu fi vazut daia sunt ingrijorata cu totate ca dupa am fost imediat la baie ..... am stari premenstruale de vreo 2 zile( sau intarit sani ma dor dureri de spate ) insa nimic ..... este posibil sa imi intarzie si de la stres pt ca de o saptamana sunt stresata si plang ca ma gandesc ca as pute fi insarcinata , am luat un test de sarcina dar imi e frica sa il fac ... help me please.... am nevoie de parerile voastre inainte sa fac testul Offline #2 2012-08-19 19:13:25
Re: intarzierea menstruatieiDe obicei, c?te zile are ciclul tău? p?nă acum ?ți venea la 28 de zile de te ?ngrijorezi? e prima dată c?nd ?ți ?nt?rzie? sau nici măcar nu ți-ai monitorizat ciclul p?nă acum? Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #3 2012-08-19 20:01:32
Re: intarzierea menstruatieimultumesc de raspuns , eu pana acum 3 luni am luat acc si am facut o pauza, pt a merge la consultatie etc , in timp ce luam acc il aveam regulat, si dupa pana luna asta cele doua luni l-am avut regulat, e prima data cand imi intarzie si de aceea ma ingrijorez , dar mai bine merg si imi fac testul si dupa la consultatie Offline #4 2012-08-21 01:09:44
Re: intarzierea menstruatieia facut testul si a iesit negativ , insa acum ma ingrijoreaza faptul ca mi-a intarziat menstruatia , voi ce parere aveti , stie cineva care ar fi cauza? mentionez ca am luat acc si acum am facut o pauza dar asta e a 3a luna de cand am facut pauza si in cele 2 luni mi-a venit o fi dereglare de la ele ? daca stie cineva help me Offline #5 2012-08-21 09:27:13
Re: intarzierea menstruatieistres, nervi, probleme cu ovarele, pauza de la ac du-te la ginecolog. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-21 22:23:53
Re: intarzierea menstruatieimultumesc de rapuns , o sa merg la control Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|