homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei

#1 2012-08-19 15:35:17

andaandutza
Membru
Inregistrat: 2012-08-19

intarzierea menstruatiei

buna ! am nevoie de ajutorul vostru urgent  cesafac , sunt foarte stresata in primul rand ca nu stiu exact la cate zile e o menstruatie normala din cate am citit la 28 de zile numarate din prima zi a menstruatiei ???? nustiu   daca ar fi asa eu am avut ultima menstruatie pe 19 iulie deci pe 15 ar fi trebuit sa imi vina insa nu mi-a venit nici pana acum desi azi suntem in 19  cesafac ....... pe 25 iulie mi-a trecut si pe 27 am avut contact sexual insa a fost protejat, dar am observat ca prezervativul sa tras si a curs putin dar mm ridicat repede  insa e posibil sa fi curs mai de mult si sa nu fi vazut daia sunt ingrijorata cu totate ca dupa am fost imediat la baie  ..... am stari premenstruale de vreo 2 zile( sau intarit sani ma dor dureri de spate ) insa nimic ..... este posibil sa imi intarzie si de la stres pt ca de o saptamana sunt stresata si plang ca  ma gandesc ca as pute fi insarcinata , am luat un test de sarcina dar imi e frica sa il fac ... help me please.... am nevoie de parerile voastre inainte sa fac testul  cesafac

#2 2012-08-19 19:13:25

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Re: intarzierea menstruatiei

De obicei, c?te zile are ciclul tău? p?nă acum ?ți venea la 28 de zile de te ?ngrijorezi? e prima dată c?nd ?ți ?nt?rzie? sau nici măcar nu ți-ai monitorizat ciclul p?nă acum?
Părerea mea e că nu ești ?nsărcinată, nu erai ?n perioada fertilă.
Ca să te liniștești, fă testul , dacă tot l-ai cumpărat. Rezultatul va fi concludent , pt că au trecut 3 săpt de la contactul cu risc.

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#3 2012-08-19 20:01:32

andaandutza
Membru

multumesc de raspuns smile  , eu pana acum 3 luni am luat acc si am facut o pauza, pt a merge la consultatie etc , in timp ce luam acc il aveam regulat, si dupa pana luna asta cele doua luni l-am avut regulat, e prima data cand imi intarzie si de aceea ma ingrijorez , dar mai bine merg si imi fac testul si dupa la consultatie  cesafac

#4 2012-08-21 01:09:44

andaandutza
Membru

a facut testul si a iesit negativ  happydance , insa acum ma ingrijoreaza faptul ca mi-a intarziat menstruatia , voi ce parere aveti ,  stie cineva care ar fi cauza? mentionez ca am luat acc si acum am facut o pauza dar asta e a 3a luna de cand am facut pauza si in cele 2 luni mi-a venit o fi dereglare de la ele ? daca stie cineva help me smile

#5 2012-08-21 09:27:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

stres, nervi, probleme cu ovarele, pauza de la ac smile du-te la ginecolog.
ps: nu mai face pauze decat daca ai probleme de sanatate, altfel ele sunt contraindicate, deregleaza ciclul si dau peste cap organismul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2012-08-21 22:23:53

andaandutza
Membru

multumesc de rapuns , o sa merg la control smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.