homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu peste pastile

#1 2012-08-20 00:26:21

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

ciclu peste pastile

Buna.Acum cateva saptamani postasem pe aici ca vreau sa iau pastile ca sa fiu sigura ca nu-mi vine cat sunt la mare( am ovare micropolichistice si niciodata nu stiu cand ma loveste nenorocirea)...am inceput sa iau pastilele, mai de luat cam o sapt daca nu ma insel dar am inceput de o zi-doua sa sangerez cand mai mult, cand mai putin, cand deloc (am crezut ca e spoting, dar chiar mi-a curs destul de multisor).
Intrebare mea, daca tot am patit asta sa nu mai iau pastilele sau sa duc folia pana la capat?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2012-08-20 00:42:41

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: ciclu peste pastile

ti au fost recomandate de medic, sau le ai luat pt ca "a zis mitica" ?

#3 2012-08-20 12:17:20

dragoste_cu_nabadai
Full member

In ce fel raspunde intrebarea ta problemei mele?Nu, nu mi-au fost recomandate de medic.Nu am planuit sa le iau decat o luna, ca sa nu-mi vina la mare, si te rog nu-mi spuen povestea cu doctorul, ca sunt foarte constienta ce si cum si ma indoiesc ca imi facea analize si tot ce trebuie ca sa-mi dea o folie de pastile.
Asadar, eu ce fac acuma?Poate sa fie totusi spoting si sa curga mai mult?Ca imi tot curge seara asa vreo 2-3 ore si apoi iar se opreste...

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#4 2012-08-20 12:19:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

orice sangerare care-i sub nivelul cantitativ al menstruatiei se considera spotting; din pacate, n-ai cum sa-l opresti.

in plus, cum ai ovare micropoli, s-ar putea sa reactionezi mai ciudatel; mai bine te duci si vb cu un ginecolog cand te intorci, chestia asta necesita tratament de lunga durata.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-08-20 12:35:55

dragoste_cu_nabadai
Full member

Am inteles.In cazul asta am sa termin folia daca tot mai am 5 pastile si o sa vad apoi.Mersi.

Publicitate

loading...

#6 2012-08-20 13:15:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

oricum folia tre' s-o termini smile nu rezolvi nimic daca o intrerupi, eventual se transforma spottingul in menstruatie ca lumea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#7 2012-08-21 22:16:10

dragoste_cu_nabadai
Full member

pai cred ca deja incepe sa se transforme...deja ma termina psihic...in cele mai nepotrivite momente incepe sa-mi curga si curge suficient cat sa nu-mi permita sa fac ce mi-as dori...oricum la medic nu pot ajunge decat cand incepe iar facultatea si am sa-i cer direct sa-mi prescrie niste pastile.
mersi mult de raspuns!

#8 2012-08-21 22:47:12

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

dragoste_cu_nabadai a scris:

In ce fel raspunde intrebarea ta problemei mele?Nu, nu mi-au fost recomandate de medic.Nu am planuit sa le iau decat o luna, ca sa nu-mi vina la mare, si te rog nu-mi spuen povestea cu doctorul, ca sunt foarte constienta ce si cum si ma indoiesc ca imi facea analize si tot ce trebuie ca sa-mi dea o folie de pastile.
Asadar, eu ce fac acuma?Poate sa fie totusi spoting si sa curga mai mult?Ca imi tot curge seara asa vreo 2-3 ore si apoi iar se opreste...

Daca nu vrei povesti cu doctori si ai impresia ca ai ales varianta cea mai corecta, luand pastile dupa ureche, presupunand ca esti constienta de problema ovarelor micropoli, de ce mai pui intrebari?!  rotfl

Un medic, in functie de problemele pe care sustii ca le ai, sau depistate in urma unor analize la care te-ar fi supus, ar fi stiut cu siguranta mai bine decat tine, care pastile ti s-ar fi potrivit. Plus ca, astea nu se inghit ca ti s-a facut tie de dus la mare fix in perioada in care trebuia sa-ti vina menstruatia. Mai departe, ai grija sa nu dai dintr-una in alta, inghitand dupa cum "a spus Mitica". Sanatate!

Amira C.

#9 2012-08-22 01:57:54

dragoste_cu_nabadai
Full member

la educatie si la fotbal se pricepe toata lumea lol

eu stiu foarte bine ce face un medic...hai te rog sa nu ne dam peste cap pe aici ca vai de mine cata inconstienta si bla bla...sunt chiar curioasa cate fete ar fi mers sa-si faca analizele pentru o folie de pastile si cati medici chiar fac tot ce trebuie inainte sa prescrie pastile...
si din nou, daca ai fi citit ce am scris, ai fi vazut ca am spus clar ca nu stiu cand trebuie sa-mi vina si vreau doar sa ma asigur ca nu-mi vine cand sunt la mare.dar n-am sa stau acum sa dau explicatii smile cine a avut de inteles, a inteles, si cine a vrut sa-mi raspunda, mi-a raspuns...restul e can-can tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.