homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

POSTINOR

#1 2012-08-21 20:15:40

andreea.Flowerpower89
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-08-21

POSTINOR

Buna , am mai scris pe la voi sub un alt nume (andreutza89.dreaming). Am tot cautat un post asemanator ca sa nu creez alt subiect, dar nu am gasit.... Intrebarea mea e urmatoarea.. am luat acum o saptamana Postinor ( 2 pastile) ( luate corect la 6 h dupa contact) ...a fost totul ok pana ieri cand mi-a aparut o scurgere  sanguinolenta..... stau si ma intreb, este din cauza Postinorului saaaau...... spranceana  ? Va pup  wave   puss

ps: acum am vazut postul anterior big_smile imi cer scuze!

Ultima oara a fost editat de andreea.Flowerpower89 (2012-08-21 20:18:46)

" Micile detalii sunt cele care cu adevarat conteaza intr-o relatie. " <3 patfierbinte big_smile

#2 2012-08-21 21:27:30

andreea.Flowerpower89
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-08-21

Re: POSTINOR

nu e nimeni pe aici? abia am iesit de la dush si am vazut ca acea scurgere persista.....  sad

" Micile detalii sunt cele care cu adevarat conteaza intr-o relatie. " <3 patfierbinte big_smile

#3 2012-08-22 09:12:14

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: POSTINOR

e sangerarea indusa de postinor, e normala.

daca mai alte intrebari, posteaza-le la topicul deja existent, pe care nu l-ai gasit, si anume asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t5501 … TINOR.html

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.