|
Nu esti logat.
POSTINOR#1 2012-08-21 20:15:40
POSTINORBuna , am mai scris pe la voi sub un alt nume (andreutza89.dreaming). Am tot cautat un post asemanator ca sa nu creez alt subiect, dar nu am gasit.... Intrebarea mea e urmatoarea.. am luat acum o saptamana Postinor ( 2 pastile) ( luate corect la 6 h dupa contact) ...a fost totul ok pana ieri cand mi-a aparut o scurgere sanguinolenta..... stau si ma intreb, este din cauza Postinorului saaaau...... ? Va pup Ultima oara a fost editat de andreea.Flowerpower89 (2012-08-21 20:18:46) " Micile detalii sunt cele care cu adevarat conteaza intr-o relatie. " <3 Offline #2 2012-08-21 21:27:30
Re: POSTINORnu e nimeni pe aici? abia am iesit de la dush si am vazut ca acea scurgere persista..... " Micile detalii sunt cele care cu adevarat conteaza intr-o relatie. " <3 Offline #3 2012-08-22 09:12:14
Re: POSTINORe sangerarea indusa de postinor, e normala. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|