|
Nu esti logat.
Incertitudine#1 2008-01-15 21:44:28
incertitudineIn urma cu o saptamana am fost la un medic dermatolog pentru ca in vacanta de iarna am observat ca imi aparusera niste proeminente carnoase, la intrarea in vagin si nu puteam avea contact sexual. Tot citind pe site m-am ingrozit crezand ca ar putea fi condiloame. Doctorul dermatolog mi-a spus ca nu sunt condiloame provocate de hpv, ci ca sunt niste pori dilatati care ar putea aparea in oricare alta parte a corpului din exces de sebum. asta la intrarea in vagin! mi s-a parut cam stupida explicatia si as vrea sa aud pareri, daca e posibil asa ceva sau am motive sa pun la indoiala competenta medicului? Intre timp am facut spalaturi cu musetel si bicarbonat, dupa indicatiile lui. peste 2 zile am o noua programare, la acelasi medic, care mi-a spus sa revin sa vada daca imi dispar sau daca va trebui sa urmez alt tratament. Dar nu au disparut deloc si sunt din nou ingrijorata. Offline #2 2008-01-15 22:28:11
Re: incertitudinepai o sati dea el alt tratament.. banuiesc ca el fiind doctor stie mai bine ... in caz ca nai incredere dute la altul it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2008-01-16 14:47:51
Re: incertitudineroxana mai mergi si la al dr. sincer eu asta as face.. Offline #4 2008-01-16 14:52:26
Re: incertitudineoare nu e mai bine sa te vada un ginecolog? ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #5 2008-01-16 15:20:52
Re: incertitudinesi mie imi apar cateodata vara niste excrescente mici la baza labiilor,dar e de la caldura si transpiratie din ce mi s-a spus,rezolv de fiecare data cu clotrimazol mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|