homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si sexul

#1 2012-08-20 16:40:50

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

anticonceptionalele si sexul

fetelor ma macina o intrebare...eu iau de 4 ani diane 35 cu mici pauze...mai iau uneori si xanax 0,25 mg pentru ca sunt f emotiva si mi s-au prescris....aseara am facut dragoste cu prietenul meu si fara sa vrea a ejaculat inauntru,dar doar putin pentru ca si-a dat seama si s-a retras rapid....credeti ca este vreun risc din cauza xanaxului sa nu isi faca medicamentele efectul?xanax ultima data am luat joi dimineata...un sfat pls!

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2012-08-21 00:29:49

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: anticonceptionalele si sexul

nimeni nimic..?sad

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#3 2012-08-22 16:10:29

Rancho Cordova plumber
Banat
Inregistrat: 2012-08-22

During the inspection process, it is also important to detect and determine the quality of the plumbing material. If your plumberRancho Cordova plumberpoints out that the materials are weak, you should consider replacing some of them. As much as it may pose an extra cost, it is the best way to avoid being caught unaware later. Most plumbing flaws are detected on the joints and it is therefore significant to accord such areas specialized attention.

#4 2012-08-22 16:19:17

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

diana stiu ca ai mai pus problema, daca xanax e antidepresiv, iei ac degeaba, ca poti sa ramai si din lichid pre-ejaculator, nu doar din sperma. din cultura mea generala xanax este antidepresiv, asa ca renunta la unul din ele, ori ac ori xanax. si daca ti-a recomandat medicul sa iei, intreaba-l daca interactioneaza. citeste pe prospect etc. nu am xanax in fata. si nu te prosti singura cu "uite ca am luat asa si nu am ramas", poti sa ai noroc dar n-o sa-l ai mereu.

#5 2012-08-22 16:34:26

al1nush2006
Full member
Inregistrat: 2011-08-31

xanaxul (alprazolam) este un barbituric si eu stiu ca interactioneaza cu anticonceptionalele.

Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.

Publicitate

loading...

#6 2012-08-22 18:36:40

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Rancho Cordova plumber ai ban pentru spam

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#7 2012-08-23 09:02:21

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

daca xanaxul nu este tratament permanent si iei cate o pastila cand si cand nu ai de renunta la anticonceptionale. te poti proteja suplimentar 7 zile dupa ce iei un xanax.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.