homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla cu blocurile vechi?

#1 2012-05-01 12:42:26

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Ce se intampla cu blocurile vechi?

Dragelor, vreau sa-mi cumpar apartament in Bucuresti. Usor de zis, greu de facut.
Dupa o gramada de timp de cautari am gasit apartamentul aproape perfect si zona perfecta, singura chestie care ma retine este faptuk ca blocul este construit in 1967  huh
De cand am vazut apartamentul nu mai am stare, nu stiu ce sa fac, am cerut sfatul tuturor, am cautat pe net despre blocuri, despre anii de constructie etc
Ma tot gandesc ca blocul e de caramida, nu are fisuri pare foarte stabil, apartamentul e la et 4 din 10. Iubitul meu e setat pe apartamentul asta, eu sunt cam reticenta din punctul asta de vedere, adica nu vreau sa am probleme in viitor la un eventual cutremur. Ma tot gandesc ca pana facem 80 de ani sigur o sa fie cutremure mai mari (eu sper sa nu fie niciodata smile

Blocul este in Titan langa Policlinica Titan (pentru cine stie) si am intrebat o prietena care sta in zona si zicea ca blocurile respective nu au fost construite de catre stat ci de catre nise particulari (nici nu stiam ca exista asa ceva pe vremea lui Ceasca)

Toata lumea mi-a spus "cauta blocuri din `80" dar nu se gasesc pe toate drumurile. What to do?  huh

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2012-05-01 16:38:31

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?

Eu cred ca blocurile astea mai vechi sunt mai bine facute decat cele noi. Stiu ca la mine in oras si respectiv in zona unde stau s-au construit niste anl-uri care aveau igrasie si pe exterior, nici nu vreau sa-mi inchipui cum aratau pe interior. Poti cere si parerea vecinilor, intereseaza-te cum arata la subsol si daca te multumeste si-ti place zona si cum e impartit eu zica sa-l iei...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2012-05-01 17:13:25

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu una nu mi-as cumpara ap in bloc cu 10 et ,intr-adevar nici in blocurile noi nu poti pune baza dar cred ca se poate si mai bine ... cam cat costa ap respectiv ? zona e superba, mai ales ca ai si parc la 10 min distanta, metrou smile

#4 2012-05-01 17:15:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

blocurile de garsoniere cu 10 etaje ? si eu stau prin zona si daca iti e de cutremur iti pot spune ca nici in 1977, nici la celelalte cutremure blocurile alea nu au avut nicio crapatura, toata lumea mi le-a laudat
singura problema e ca sunt destul de multi pensionari prin zona... e liniste, dar nici nu poti face o miscare fara sa fii supravegheat

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-01 17:17:28)

#5 2012-05-01 18:01:16

pink_martini
Hero member
Site

Hei, mersi pentru raspunsuri smile
Da, este un bloc exact langa policlinica, vine biserica si dupa imeidat e blocul, se numeste D, apartamentul este pe spate. Intr-adevar pe o aripa are garsoniera si pe cealalta aripa are apartamente de 2 camere. Apartamentul nu se chiar cel mai ieftin insa are 60 mp si ma tenteaza rau de tot. Blocul arata super misto, are o intrare maiestoasa si scara este foarte lata, are doua lifturi, Pe mine nu ma intereseaza asa mult cum arata blocul, ma intereseaza stabilitatea si rezistenta lui.

?reste - de ce sa ma interesez cum este la subsol? la ce te referi?

Publicitate

loading...

#6 2012-05-01 18:24:44

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Pinky,inainte lucrurile,daca ai observat nu erau facute de mantuiala ca acum.

Muta-te acolo si poate te poti gandi si la varianta ca in timp te poti eventual muta in alta parte.Ai grija de tine

Two souls don't find each other by simple accident

#7 2012-05-01 18:34:36

pink_martini
Hero member
Site

eu stiu asta insa uzura in timp exista si totusi blocul din 70 are 40 de ani acum, pana termin eu creditul sau pana imbatranesc o sa aiba 100 si ceva de ani. Totusi ... smile

#8 2012-05-01 18:38:32

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Pai, daca nu esti convinsa eu zic sa mai cauti si alte apartamente.  nustiu

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#9 2012-08-24 02:10:28

cristinaxcristina
Membru
Inregistrat: 2012-08-24

buna! abia acum am vazut forumul vostru,daca nu ti ai luat inca apartament, ti-as sugera sa mergi sa il vezi pe al parintilor mei,aprtament de 2 camere in  Magurele Ilfov,la 15 min de Piata unirii cu tramvaiiul,apartamentul este mobilat modern si nu vor sa ia nimic din el,aragaz mobila etc,are si o gradina cu foisor,2 garaje,1 loc de parcare si 2 beciuri! daca esti interesata da-mi un mail..christine270691@yahoo.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.