|
Nu esti logat.
Ce se intampla cu blocurile vechi?#1 2012-05-01 12:42:26
Ce se intampla cu blocurile vechi?Dragelor, vreau sa-mi cumpar apartament in Bucuresti. Usor de zis, greu de facut. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2012-05-01 16:38:31
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?Eu cred ca blocurile astea mai vechi sunt mai bine facute decat cele noi. Stiu ca la mine in oras si respectiv in zona unde stau s-au construit niste anl-uri care aveau igrasie si pe exterior, nici nu vreau sa-mi inchipui cum aratau pe interior. Poti cere si parerea vecinilor, intereseaza-te cum arata la subsol si daca te multumeste si-ti place zona si cum e impartit eu zica sa-l iei... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2012-05-01 17:13:25
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?eu una nu mi-as cumpara ap in bloc cu 10 et ,intr-adevar nici in blocurile noi nu poti pune baza dar cred ca se poate si mai bine ... cam cat costa ap respectiv ? zona e superba, mai ales ca ai si parc la 10 min distanta, metrou Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #4 2012-05-01 17:15:56
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?blocurile de garsoniere cu 10 etaje ? si eu stau prin zona si daca iti e de cutremur iti pot spune ca nici in 1977, nici la celelalte cutremure blocurile alea nu au avut nicio crapatura, toata lumea mi le-a laudat Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-01 17:17:28) Offline #5 2012-05-01 18:01:16
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?Hei, mersi pentru raspunsuri "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-01 18:24:44
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?Pinky,inainte lucrurile,daca ai observat nu erau facute de mantuiala ca acum. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-05-01 18:34:36
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?eu stiu asta insa uzura in timp exista si totusi blocul din 70 are 40 de ani acum, pana termin eu creditul sau pana imbatranesc o sa aiba 100 si ceva de ani. Totusi ... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2012-05-01 18:38:32
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?Pai, daca nu esti convinsa eu zic sa mai cauti si alte apartamente. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #9 2012-08-24 02:10:28
Re: Ce se intampla cu blocurile vechi?buna! abia acum am vazut forumul vostru,daca nu ti ai luat inca apartament, ti-as sugera sa mergi sa il vezi pe al parintilor mei,aprtament de 2 camere in Magurele Ilfov,la 15 min de Piata unirii cu tramvaiiul,apartamentul este mobilat modern si nu vor sa ia nimic din el,aragaz mobila etc,are si o gradina cu foisor,2 garaje,1 loc de parcare si 2 beciuri! daca esti interesata da-mi un mail..christine270691@yahoo.com Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|