homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nivelul marit de prolactina,am nevoie de sfaturi penru tratare...

#1 2012-08-26 00:24:22

mar86
Membru
Inregistrat: 2012-08-26

Nivelul marit de prolactina,am nevoie de sfaturi penru tratare...

Pe fon de Depoprovera primit in decurs de 9luni, a fost simtit dereglari ale ciclului menstrual. In urma efectuarii ultrasonografiei, a filometriei pentru a 9, 11, 13, 15, si a 17-a zi de ciclu sa stabilit ca pentru a 17-a zi este stopat procesul ovulatiei si incepe procesul invers. Iar in urma testului de hormoni nivelul prprolactinei a fost gasit foarte inalt 29,5.desi mi s-a prescris brompricriptina, femoston, morivital f dar si progesteron in a 18-26 zi de ciclu totusi am gasit informatii referitoare la tratamentul pe cale naturala,iar vifex agnus castus este una din plantele care ar regla nivelul hormonal la femei, as vrea sa stiu daca as putea primi extras din aceasta planta paralel cu tratamentul pe care il primesc? Care ar fi termenul aproximativ in care as putea ramine insarcinata? Si cit de majora poate fi aceasta problema?

#2 2012-08-26 01:05:15

mar86
Membru
Inregistrat: 2012-08-26

Re: Nivelul marit de prolactina,am nevoie de sfaturi penru tratare...

Uitasem de fapt sa metionez ca de cind am inceput tratamentul privind reglarea nivelului de prolactina pieptul meu este foarte tare si nu suporta nici o  atingere. Durerea dispare doar in prima si a doua zia ciclului, perioada in care si pieptul se inmoaie, apoi aceiasi situatie... mai mult ca atit, pina la tratament menstruatia era de fapt de culore maronie si doar 4 zile, fara a fi abundenta, acum  culoarea maronie apare doar la sfirsitul menstruatiei...iar i cetul  cu incetul devine iar abundenta ca pina la folosirea depoproverului... este normal acest proces?

Ultima oara a fost editat de mar86 (2012-08-26 01:06:36)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.