homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu intrarea vaginului.

#1 2012-08-26 15:55:42

stelar
Membru
Inregistrat: 2012-08-26

Probleme cu intrarea vaginului.

Va spun toata povestea ca sa nu existe nelamuriri.
Luna aceasta am avut un singur contact sexual care a fost un esec. Nu am avut niciodata probleme cu lubrifierea pana acum. Sincer, nu a fost neaparat o problema cu lubrifierea pentru ca m-am incitat dar deschiderea in vagin parca trebuia deschisa cu forta, ca altfel era lipita. => Eram foarte uscata pe dinafara, desi inauntru totul era perfect.

Au trecut 2 saptamani de la "esec", mi-a venit si ciclul (marti, pe 26 incep sa iau din nou pastila AC) si nu simt ca s-a schimbat nimic. Inainte, chiar daca stateam cumva intr-o pozitie cu picioarele mai desfacute/departare, vaginul se deschidea. Nu mult, ce-i drept, doar cativa mm. Acum, cam orice as face, pielea din jur se tot lipeste si parca chiar ar fi in exces.
Nu prezint mancarimi, nici scurgeri (si nici nu cred ca as putea avea, daca e inchis) si nu am labiile umflate. Pur si simplu sunt uscata la exterior, posibil un pic umflata (dar numai in jurul intrarii in vagin).

Iau anticonceptionale Harmonet din februarie si nu am mai avut astfel de probleme. Tin sa mentionez ca luna asta am uitat in cea de a 7-a zi sa iau pastila. Contactul sexual l-am avut in a 14-a zi de pastila, si abia atunci am remarcat ca am o problema.

Stiti cumva care e problema si cum se poate rezolva?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.