homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting şi crampe. Să mă tem de sarcină?

#1 2012-08-26 16:31:21

ana234
New member
Inregistrat: 2012-08-26

Spotting şi crampe. Să mă tem de sarcină?

Bună tuturor,

Mă numesc Ana, am 18 ani şi vă scriu ?n speranţa că mă veţi putea ajuta cu o problemă care mi-a dat numai bătăi de cap ?n ultimul timp. Să ?ncep, deci, cu ?nceputul..

Am un ciclu relativ neregulat, intervalul la care ?mi vin menstruaţiile se ?nv?rte ?n jurul a 33 de zile, uneori 32, 34, dar chiar şi 38 de zile. Ultima menstruaţie am avut-o ?ncep?nd cu 27 iulie, iar aceasta m-a ţinut doar 3 zile, p?nă pe 30, lucru ciudat av?nd ?n vedere că de obicei durata este de 6 zile, dar am trecut peste.

Pe 28 şi 29 iulie am avut ocazia ca prietenul meu să doarmă la mine. Fiind pe stop, nu am putut ?ntreţine relaţii sexuale, ?nsă ?n ambele zile ne-am mulţumit cu mici prosteli şi, (chiar dacă sună tabu), cu sex anal.

Aceasta a fost ultima dată c?nd am ?ntreţinut relaţii sexuale.

Sunt absolut convinsă că ejacularea nu s-a produs nicăieri ?n apropierea vaginului. Penisul lui s-a atins de vaginul meu doar o singură dată, nu mai mult de o secundă, iar eu i l-am mutat imediat. Era ?n timpul contactului, deci nu este cazul să vorbim de spermă fiindcă totul era uscat. ?n plus, ?năuntru aveam un tampon intern, lucru ce diminuează şi mai tare riscurile.

Toate bune şi frumoase, eram convinsă că nimic nu mi-ar putea cauza probleme. Cu toate acestea, după o săptăm?nă-două de la contact am ?nceput să am crampe de intensitate minimă. Le-am ignorat, am crezut că sunt de la ovulaţie. Crampele au durat cam o săptăm?nă, şi au venit relativ rar.

?nsă acum două zile, m-am trezit cu o pată maronie. Evenimentul s-a repetat din nou ?n următoarea zi, pe la pr?nz, c?nd iar am avut o scurgere. Apoi, nu am mai avut nimic p?nă azi dimineaţă, c?nd iar am ?nt?mpinat aceleaşi pete maronii care au dispărut la scurt timp. Momentan, nu am nicio scurgere, nicio problemă.
Lichidul ?mi pare maroniu, v?scos şi amestecat cu mucus cervical.

Ce poate ?nseamna acest lucru? Trebuie să vă mărturisesc că primul lucru la care m-am g?ndit a fost s?ngerarea de implantare. Cu toate acestea, c?t de mari sunt şansele unei sarcini? Peste două-trei zile ?mi aştept menstruaţia, deci mă g?ndesc că este un ?nceput.
Timpul efectiv al ovulării nu mi-l cunosc, dar după mine nu se putea să ovulez imediat după menstră, mai ales cu intervalul meu de 33 de zile!

Spuneţi-mi voi. Poţi rămane ?nsărcinată PE CICLU, FĂRĂ PENETRARE, FĂRĂ URMĂ DE SPERMĂ, ŞI CU UN TAMPON ?NĂUNTRU?
Mie mi se pare absolut aberant. Totuşi, cum ?mi explicaţi această scurgere? Anticoncepţionale nu iau!

Mulţumesc!

Ultima oara a fost editat de ana234 (2012-08-26 16:35:17)

#2 2012-08-26 16:38:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Spotting şi crampe. Să mă tem de sarcină?

in a cata zi a ciclului a fost sangerarea ?
nu ai de ce sa te gandesti la sarcina, nu orice simptom / disconfort pe care il poti simti e cauzat de sarcina

#3 2012-08-26 16:40:47

ana234
New member

?n ziua 27-28, iar ?n jurul zile 33 ar trebui să am menstruaţie.

Ultima oara a fost editat de ana234 (2012-08-26 16:41:11)

#4 2012-08-26 16:44:02

heimdall
Diamond member

cred ca nu am inteles eu bine
deci spottigul asta a aparut de 2 ori : o data dupa menstruatie (ca ai zis la o saptamana-doua de la contact) si inca o data acum cand astepti urmatoarea menstruatie ?

#5 2012-08-26 16:52:16

ana234
New member

După o săptăm?nă sau două de la contactul sexual am ?nceput să am crampe uşoare, at?ta tot. Crampele am considerat că provin de la ovulaţie.

Doar ?n zilele 27-28 după menstruaţie am avut acest spotting ?nchis la culoare. ?n două zile, ieri şi alaltăieri.

Publicitate

loading...

#6 2012-08-26 16:53:52

heimdall
Diamond member

eu zic sa nu te stresezi inutil, probabil e un semn ca trebuie sa vina menstruatia, se mai intampla

#7 2012-08-26 17:08:51

ana234
New member

Mersi, aşa sper şi eu!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.