homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent. probleme dupa avort

#1 2012-08-24 17:59:06

diamiss
Membru
Inregistrat: 2012-08-24

urgent. probleme dupa avort

buna. am si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu o problema care nu imi da pace. acum 2 luni si jumatate am facut o intrerupere de sarcina. tind sa cred ca metoda folosita a fost chiuretajul, dar nu stiu sigur deoarece eram sub efectul anesteziei, si eram atat de speriata incat nici cu mai stiu tot ce am vorbit atunci cu doctorul. Am primit ca tratament Eficef, Ergomet si NoSpa. Am urmat intocmai tratamentul. In ziua in care am facut intreruperea nu am sangerat foarte mult, si nici in urmatoarele zile. dupa aproximativ 5-6 zile nu mai sangeram deloc. dupa vreo 25 de zile am avut iar cateva zile o sangerare usoara o zi-doua. am zis ca este normal. dar dupa 2 saptamani a inceput iar sa curga si a curs vreo 12-13 zile fara oprire, dar foarte putin (daca as fi tinut un singur proteslip toata ziua nu cred ca s-ar fi umplut). sangele avea o culoare maronie spre rosu. iar acum de vreo 10 zile imi sangerez iar, de data asta ceva mai puternic. am zile in care imi curge foarte putin, si zile in care curge mult, si uneori si cu niste cheaguri, dar care nu sunt mai mari de o boaba de strugure. la inceput sangele era mai maroniu, acum este normal, rosu, ca si cand as fi la ciclu. este posibil sa fie ciclu? mentionez ca dureri nu am absolut deloc, si niciun fel de disconfort. din pacate nu am putut ajunge la control pentru ca la o saptamana dupa intreruperea sarcinii am plecat din tara, si pana la sfarsitul lunii nu pot consulta un medic. va rog din suflet ajutati-ma si pe mine cu un sfat. sunt normal aceste sangerari, ce sa fac? si imi cer scuze daca am postat aiurea, dar sunt noua pe forum si nu prea stiu cum sa fac. va multumesc din suflet.

#2 2012-08-24 18:24:27

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: urgent. probleme dupa avort

pai nu cred ca sunt normale. ar fi bine sa te consulte un medic.

#3 2012-08-24 18:40:40

diamiss
Membru

da, dar acum chiar nu am aceasta posibilitate. si nici nu stiu cum ar reactiona un medic de aici daca m-as duce la el cu o problema dupa o intrerupere de sarcina. cred ca aici (Maroc) chiar sunt interzise avorturile. si nici nu prea cunosc limba. dar nu stiu ce sa fac, si pana ma intorc in tara ar mai fi vreo 3 saptamani, si nu as vrea sa stau tot timpul cu tampoanele dupa mine, plus ca imi fac si mii de griji.

#4 2012-08-24 22:58:20

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ai febra?
trebuie sa mergi la medic. 3 saptamani pot sa fie o perioada foarte lunga in cazul in care ai facut o infectie, ceea ce probabil ai si facut....
trebuie mers la medic. cumva.

#5 2012-08-26 17:52:41

diamiss
Membru

moksha a scris:

ai febra?
trebuie sa mergi la medic. 3 saptamani pot sa fie o perioada foarte lunga in cazul in care ai facut o infectie, ceea ce probabil ai si facut....

nu, febra nu am.

Publicitate

loading...

#6 2012-08-26 19:50:19

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

diamiss a scris:

moksha a scris:

ai febra?

nu, febra nu am.

ouf, nu stiu ce sa zic. din pacate orice as zice e egal cu zero, pentru ca nu pot sa stiu ce e acolo. daca stai cu o infectie atata timp, e foarte periculos. poate la fel de bine sa nu fie nimic grav, dar trebuie mers la medic, cred eu.
fa cumva, nu stiu deloc cum e in maroc, cauta o cale sa mergi la medic.
sanatate!

#7 2012-08-26 21:03:06

diamiss
Membru

moksha a scris:

diamiss a scris:

moksha a scris:

ai febra?

nu, febra nu am.

ouf, nu stiu ce sa zic. din pacate orice as zice e egal cu zero, pentru ca nu pot sa stiu ce e acolo. daca stai cu o infectie atata timp, e foarte periculos. poate la fel de bine sa nu fie nimic grav, dar trebuie mers la medic, cred eu.
fa cumva, nu stiu deloc cum e in maroc, cauta o cale sa mergi la medic.
sanatate!

am incercat prin intermediul unei cunostinte sa ajung la un medic, dar mi-a zis ca la el in cabinet sunt interzise aceste practici, deci nu imi poate oferi un consult.  neutral degeaba am incercat sa explic ca intreruperea sarcinii s-a facut tot din scop medical, nu am rezolvat nimic. dar nu stiu daca este normal sa oscileze asa, ba sa curga, ba sa se opreasca. de exemplu, ieri abia daca au fost cateva picaturi, iar azi din nou este foaaaarte mult. voi incerca sa contactez macar telefonic un medic din Romania. altceva nu stiu ce as putea face, nu vreau nici sa iau medicamente asa dupa cum imi vine mie. ma gandeam sa iau aceleasi pastile pe care mi le-a recomandat medicul, respectiv Eficef si Ergomet. ar avea ceva?!  nustiu

#8 2012-08-27 11:25:55

anca90
Platinum member

nu stiu ce sa iti spun legat de pastile. daca e o infectie (desi lipsa febrei arata ca n-ar fi), atunci pastilele astea nu te ajuta. cel mult mascheaza efectul, opresc sangerarea. dar infectia ramane cesafac.
medicul trebuie sa vada ce e acolo, nu e de ajuns un apel telefonic. nu pot sa cred ca nu te primeste doctorul din maroc daca ii spui ca avortul a fost facut in scop medical! neutral insista, cauta altul. succes si sanatate!

#9 2012-08-27 11:27:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eficef e totusi antibiotic... ar putea ajuta

#10 2012-08-27 11:46:02

anca90
Platinum member

daca a luat si imediat dupa interventie e posibil ca bacteriile sa fi castigat imunitate la el hmm. dar poate incerca. conteaza si cum il ia (de cate ori pe zi, cate zile...).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.