|
Nu esti logat.
Buna,#1 2012-08-27 20:10:38
Buna,Am nevoie de ajutor urgent...am o problema care nu suporta amanare. Am facut sex protejat, dar partenerul meu a scos inainte de ejaculare numai ca prezervativul se rupsese...Eu eram in perioada maxima de ovulatie. Menustratia trebuia sa imi vina pe 24 luna asta, dar mi-a intarziat. Am facut un test barza si a iesit negativ. Inainte cu doua luni am intrerupt si anticonceptionalele, dar luna trecuta mi-a venit menstruatia regulat...nu stiu care este probabilitatea ca testul sa dea o eroare si am nevoie sa stiu care sunt sansele cat mai urgent deoarece trebuie sa fac o operatie saptamana asta si am nevoie sa aflu daca sunt sanse sa fiu insarcinata si testul sa fi dat o eroare... Offline #2 2012-08-27 20:33:52
Re: Buna,La c?te zile după acel contact ai făcut testul? Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|